Nisam znao gdje da otvorim temu....pa je eto ovdje.Imam veliki problem s ovom igrom.Došao sam skoro pred sam kraj igre 20 misija i tu počinje neriješivi problem  >:(Kod zadatka "Stealth Drain the Black Captain"Jednostavno mi se slika zamrzne i blokira PS3.Moram resetirati konzolu.Sve sam probao,čak i brisao cijelu igru i iznova je instalirao.Uvijek isti problem.Ako netko zna u čemu je problem neka pomaže.....

3 mjeseci kasnije

ne bus ga docekal,boli ih ona stvar za last gen,ja sam jedva zavrsil igru kolko je nedovrsena,steta jer je igra perfektna :(

Dobro si to reko, ako ga dosad nisu izbacili ... Zaboli ih neka stvar za last gen i probleme koje igra ima. Ali ako je igraš na next gen, igra je stavrno super.

Odigrao sam igru i pridruzujem se pohvalama meni je takodjer vrhunska i na svu srecu nisam naletio na bugove ili glicheve.

mjesec kasnije

GOTY edition

The expanded version launches 8th May for PC, PlayStation 4 and Xbox One.

Odlicna igra a ni sam ne znam zasto sam stao s prelaskom, negdje na 10h igranja sam, morat cu prec obavezno...

Odlicna igra a ni sam ne znam zasto sam stao s prelaskom, negdje na 10h igranja sam, morat cu prec obavezno...
Ja sam brzo odustao. Ocekivao sam epic avanturu u Lotr svijetu a ne neki spinoff. Slazem se da je igra dobra ali nije ono sto sam ocekivao.

A ne bi ni zvao da dođem vidjet!  ;)

A ne bi ni zvao da dođem vidjet!  ;)
Imao sam igru kod sebe samo 2-3 sata tako da...  :)

Kakav je gameplay uopće? Valja barem borba kad je već atmosfera osrednja?

Borba je Batmanovska,iako prelagana nakon par upgrejdova.

Znači čekaš na counter attack i napadaju te jedan po jedan?

Ne,dosta cesto napadaju istovremeno,ako uletis u guzvu i jos ti je i kapetan u njoj bas i nije lagano. U cijelini igra nije teska uopce,ali fajtovi su dovoljno balansirani.

19 dana kasnije

Evo ga, došlo izgleda...

Cavi
JuKej Amacon

Edit:
Damn, ne čitam. Već je najavio Slick
Uglavnom, evo, došlo. Kupite ko nije :)

Evo ga, došlo izgleda...

Cavi
JuKej Amacon

Edit:
Damn, ne čitam. Već je najavio Slick
Uglavnom, evo, došlo. Kupite ko nije :)
btw za trophy kuje , GOTY verzija ima svoju platinu.

mjesec kasnije

Igra je savrsenstvo, jedina koja me za sad jako iznenadila na ps4, 38 sati odigrano a js nisam polovici side misija zavrsio, prica je predobra

mjesec kasnije

Evo napokon se ulovio i nastavio ovo odigrat do kraja, odlicna igra i ima se tu brdo toga za raditi ali kako mi je ps4 hard prepun igara koje cekaju u redu onda sam poceo pratit main story, izgnjavili su me oni warchiefovi jer sam pokusavao da to sto prije rijesim bez da oslabim njihove zastitare pa mi je ispao i duzi proces.
Ugl odlicna i zanimljiva igra...

2 mjeseci kasnije

Jedva završio priču,skoro sam odustao,malo je falilo da ne obrišem igru 
Ostane mi zadnji warchief za brandati ga i kad treba početi borba,lik propadne kroz brdo i nemreš do njega  i tak 4-5 puta zaredom.
Ako se to sad događa nakon zakrpe od 1 gb kak je tek bilo prije mogu samo zamisliti.

To na PS3 ? OMG to je najvece smece sto je izaslo na toj platformi