Za sad mi uopce nije potrebno igrat na slow, igra je sporija od dema. )
Jedino su mi nekad udarci glavom previse jaki ali ostalim sam odusevljen, za sada.
Igram karijeru, a kad mi svrati prijatelj igramo Premier ligu u dvoje, svatko sa svojim klubom.
Prvih pet, sest kola bas gustamo.
Igram na manual (sut mi je na semi), a prijatelju je sve na semi.
Koliko sitnih detalja; gradjenja, driblinzi, razliciti padovi, udaraci glavom, uklizavanja, dueli rame o rame, bas sam ugodno iznenadjen.
Ako primim gol bas mi se tesko vratit, treba se bas potrudit.
Cak se mislim bi li stavio u karijeri pol. na 7 min.
Nakon par dana igranja, bravo za Fifu od mene.
Nakon jos utakmica cemo bit jos pametniji. )
Eto sve rečeno !!!!!
I onda NETKO upadne sa Arkada online Itd , NALJBOLJI NOGOMET IKAD. AKO MENI NE VIRUJETE EVO MAD/ Trxplex je sve reka
A mi igramo još od virtualgamer sajta lige. Ne igram odavno lige, al ako je ko mjerodavan, eto on je, pa i ja.
Gubitn2 u Season online znaci max 2
Ps: kad mi NETKO napise Arkada ili slično ili je zločest ili NE ZNA ŠTA JE PRAVI NOGOMET REFERIRAM SE NA OFFLINE I NA ONLINE SEASONS I H2h, FUT NE IGRAM.
Zadnje šta pišem o igri, jer i kad igra bude vrh vrhova, neko kaki bezveze. I netreba mi da nekog uvjeravam,da tako je ili nije, za ono šta ne igram Fut, vjerujem @BOJANICHU, ALI SAM I DAO NEKO SVOJE RAZMIŠLJANJE ZAŠTO JE TO TAKO. FUT probam igrat svake godine, ali to mi je kO RPG DA IGRAM, ne vuče me, i prije 10-ak postova sam napisao zašto vjerovatno gameplay ne valja, a nikad nije ni bio isti sa drugim modovima
Evo @ gunner igra na manual, pa on mora da uživa , ja ne igram jer nemam vremena i igram online seasons, Di nema manula
Ps2: odigra jednu sa barcom, je malo brže , brže jer je lik silova igru sa sterlingom,ali ni blizu da je igra Arkada , igra je top. Moje zadnje na temu Fife 17