Igra je super i za mene najbolja Fifa ikad, al za online nemam vise zivaca, moro sam je prodat
Jednostavno se online igra 100 na 100 i ak nisi nabrijan nemas nikakve sanse. Da imam.vise vremena ukljucio bi se u nase lige i sl jer sam u turniru na fexu s nasim igracima stvarno uzivo.
Al za igranje protiv random likova online nema vise volje, nije taj dir vise za mene. Jedva iovako stignem igrst play, a jos da cu se nervirat radi neke tamo igre to necu sigurno.
Zbogom Fifa i uskoro zbogom ps4 i tv
Krdo igara mi stoji uopce nepokrenuto, nije to vise to. Za par mjeseci ide sve na prodaju.
Nažalost godine. Imam jedno 25 igara šta na ps3 šta na ps4, i nikad još nisu ubačene u konzolu. Jednostavno se nema vremena, utuc u igru cca 20 h, da ne govorim o RPG igrama, a nažalost uvik je prisutno neću prodavati , odigrat ću kad tad. Na ps4 me čeka mgsv, ali nakon 30 minuta igre nakon genijalnog prvog uvoda u bolnici, kasnije ni vremena ni volje za igrat. Jedino šta sam s gustom preša U4
Jednostavno zamor materijala. FIFA 17 je najbolja FIFA ikad, ali stvarno oni koji su kompetitivni previše ( trxplex) , i žele dobit svaku tekmu, e onda u onlineu moraš igrat 1000%, jer su tamo svi mladi i nabrijaniji od nas. FIFA 17 u online nije Arkada i nema razlika od cpu a, samo jebiga tamo neki 15 godišnjak , neki bivši ja, neki drugi Trxplex hoće dobit svaku tekmu, a ja uđem laganini,a posto je igra toliko dobra, onda nema da stignem 2 i bude 2, u 90% slučaja bude 2.
Golmani jesu malo OP, ali to dok ruka ne sidne. Jučer sam da prvi slobodnjak, skuzija 1 na 1 sa vratarom, tako da vratari brane točno šta triba, možda koju bi trebali primit, ali nije problem. Jebiga nakon godina kukanja, vrh FIFA i sve šta ocemo od nje, ali SMO OSTARILI
ja imam ps4 samo radi Fife i kad izađe neka super igra, drugo mi se ne isplati jer neću nikad odigrat.
A ja u otprilike 50- ak online tekmi, nisam još doživio ni jednu jedinu stvar, na koju se njih par onako u prolazu žale. Nema da se balun odbije od golmana na nogu drugom igraču ili od stative pa opet gol.
Fut nikad nisam igra pa neću komentirati , ali h2h online je super, ono šta smo tražili godinama, i ja jebeno gustam, i znam ako uđem odigrat samo onako, da gubim utakmicu.
Htio sam napisat nešto bas o gameplayu i Fifi17, ono šta ja igram, ali neki postovi i sjećanja prošlih xy g, kad bi nešto napisao, a onda udri po meni, pa kažem neću mu odgovorit, pa ne mogu izdržat ,pa odgovorim i tako u krug., me odgovorili o pisanju bilo čega , a kamoli neke recenzije( onog šta ja igram, a to je 99% online h2h). Ljudi misle da s jednim igračem mogu Dat gol, ili ući u šansu , e u fifi 17 ne mogu. I ono šta mi je najdraže u Fiji 17 je da se vidi razlika tko je bolji igrač , u većini slučajeva ako si bolji, 90 minuta provedeš na protivničkoj polovici, i gradiš akcije, i da dok neskuzis kako dat gol, jebeno teško je Dat gol. Ali ja uživam i to mi je najvažnije
FIFA 17 je najbolji nogomet ikad, za kauč mp, za online h2h, protiv cpu a, karijeru,fut ne igram, i ne mogu komentirati , eto ni oni novi mod nisam još proba.