someone Ja sam probao upaliti maloprije i dobio poruku da su serveri under maintenance tak da sutra isprobavam.I koliko sam vidio po mailu moze se pozvati jos troje ljudi u betu preko uplay pa ako netko zeli probati betu mogu ga probati pozvati.
escoban Ako se netko prijavio za Closed Betu neka provjeri Ubisoft account. Kodovi su poslani i mogu se preuzeti tamo. Ja sad skidam pa da vidim na kaj to liči.P. S. Beta ima 25GB lolPa dodu na Mail ,nemoras ici na Ubisoft stranicu !
escoban Pise da se moze pozvat jos 3 prijatelja ,jel samo se shejra isti kod ili triba priko ubisoft stranice nesto radit?
viper89 preko maila te linka na ubisoft stranicu i mozes tam poslat inviteove, naravno moras ih dodat i ko frendove na uplay.Ne pitaj, koma im je taj uplay.
Flipper Skidajte i probajte betu. Bogami ima igra dobrog potencijala. Beta je krcata stvarima. Igra i combat bome imaju dosta veliku dubinu.Poslano s mobilnog telefona S7
ico viper89 Nisam stari, evo idem skidati pa javim, ovo je prva igra nakon dugo vremena da joj se veselim...
viper89 viper89 Nisam stari, evo idem skidati pa javim, ovo je prva igra nakon dugo vremena da joj se veselim...zivo me zanima sta ces rec!
ico ...evo sad se gombam s prastarim zaboravljenim uplay acc...već me mozak boli, ja naivac mislio odem na PS Store i skinem demo...
ico ...uh al' bi volio da bude čudo, samo zbog Lepi18 , on me yebe od dana jedan da će bit' qur... igra jer je Ubisoft...