http://www.youtube.com/watch?v=H5JnxpcBw7U
Sjajan video marks, svaka čast.
Zar je igra tako dobra? Ja se sjećam da sam je otpisao nakon što je otišla u moderni setting. Inače zadnji Medal of Honor koji sam prešao je bio Airborne i bio mi je jedan od najdražih WW serijala.
Edit. Evo postao sam i na neogaf u jednu temu o AI.
Je dobra je igra.Izasla je u onom periodu kad je Cod bio u vrhuncu.Pa se onda vec po najavi igri nije dala prava sansa.Iako je prosla sa solidnim ocjenama kod kritike je bilo nezaobilazno uspoređivanje sa Cod-om i neke debilne recenzije sa usporedbama.Publika ko publika uvijek se podjelila na dio onih koji ne zele cut za neki novi naslov jer im je Cod svetinja,dio fan baze moha je negodovao zbog odlaska u moderno ratovanje,djelu publike je samo multiplayer bio bitan itd.Na kraju krajeva kao cjelokupni proizvod i nije se nesto proslavio.Ako cemo realno kupio si igru u ono vrijeme i dobio si 4h kampanje i prosjecan multiplayer sa manjkom sadrzaja.Zapravo veliki je potencijal u tom multiplayeru da bude odlican ali za to bi im trebala sva DICE-ova pomoc i CTE npr. da bi se to dovelo u red.
A da ne govorim gađenje prema amerima i uplitanje politike u jednu video igru.
I tako je svima ispod radara prosla kvaliteta kampanje,ono da zapravo sjednes pred ekran i zaigras igru kako treba i das joj sansu da vidis sta nudi ne ocekujuci da bude ni Cod ni Bf ni neznam sta.Ja kad hvalim ovu igru pricam iskljucivo o singleplayeru.Svjestan sam i da je prekratak i da ima sitnih bugova ponekad i nije onako "smekerski" dorađen u tim animacijama.Npr. ne sviđa mi se ni krv u igri iako ima kidanje nogu i ruku pod eksplozijama granata ni poneke dionice low res textura na nekim levelima.Ali opet sve ostalo je tako dobro da te sitne mane zaboravis i tih 4h odigram u dahu sta bi se reklo.
Evo vjerujte mi kad po youtubeu pregledavam neke video zapise vezane za igru,dali gameplay,soundtrack ili trailere,bas ispod svakog videa su samo pozitivni komentari i to bas spominjanje ovog o cemu pisem.Sad kad je proslo nekoliko godina ljudi pisu kako im je to zapravo najbolja kampanja koju su odigrali.Neki su shvatili odmah neki kasnije.Ali puno je takvih komentara pa cak i za Warfighter.Opcenito se pise kako su igre podcjenjene i nepravedno popljuvane vise nego zasluzuju.