Svaka čast dečkima koliko su rukometaši podbacili toliko su košarkaši oduševili samo bez euforije sad slijedi Argentina koja će po meni biti još teži protivnik mada iskreno da izgube sve do kraja već su nadmašili sva očekivanja  :)

Jebemti ovo preferiranje tenisa, prekinu ovo streljastvo bas kad je najzanimljvije, a daju nam zenski tenis koji je najvece smece od sporta kojem sam ikad gledao. Jest, da je nasa, ali jbt, 3 min jos da smo propustili ne bi nam nista bilo. Cilic ionako medalje nece vidjet tako da sto se mene tice moze i on ispast odmah sada tako da mozemo gledat ostale sportove u miru.

Gledao sam košarkaše do polovice 3. četvrtine, tada je bilo -10 ili -12, nije toliko bitno. Kažem, idem spavati jer nisam vidio neku mogućnost preokreta, bez obzira šta se radi o košarci.

I probudim se, a ono... Jamnica Senzešjn .

Trebalo bit tući Nigeriju i još jednu da izbjegnemo Elijene u 1/4.

Josipe svaka cast! Opet imamo zlato u trapu

Upalim tv i ne vjerujem! Svaka cast! Ponos!

Sun Yang pobjedio na 200m slobodno tako da sad ima zadnju olimpijsku zlatnu medalju koja mu je nedostajala. Sad se sa 25 slobodno moze umirovit.
I vaterpolisti dobili Crnogorce, bravo :)

Glasnoviću kapa do poda fenomenalan rezultat u disciplini koja je objektivno na margini u Hrvatskoj žao mi malo što i Cernogoraz nije uspio do medalje jel ima kvalitetu za takav rezultat al nije mu išlo na ovim igrama doduše ako se malo pogledaju rezultati što se tiče streljaštva dosta favorita i favoritkinja je zaleglo na ovim igrama

Ova pobjeda Brazilaca je katastrofalna za nas jer prakticki ponistavaju nasu pobjedu...sada ce Spanjolci zapeti i dobiti sve 3 do kraja, a to znaci da mi moramo jednostavno moramo dobiti Nigeriju i Brazil, a ne bi bilo naodmet i dobiti Argentince.

Totalno su se raspali ljudi, Gasol 2 slobodna promasio u zadnjih 20 sekundi.

Klasika, ponistili pobjedu nad Spanjolcima sa ovim govnom.

Prava steta, nazalost nisam gledao drugo poluvrijeme, ali sam cuo da smo se vratili s -20 i onda zasrali tehnickima.
Rukometasi na jedvite jade, bojim se da je cetvrtfinale max s ovom igrom. Phelps osvoji jos 2 zlata, sad je na 25 medalja i 21. zlatu.

Meč je bio izgubljen u trećoj četvrtini, ali četvrta je bila gušt za gledati.

Možda smo mogli izvući minimalnu pobjedu da nije bilo onih tehničkih, no čak i bez toga smo jednostavno previše zaostali, ali drago mi je da je borbenost na mjestu.

Ugri već na 4 zlatne. wow

Australci za sada odlicno stoje protiv Amera

Bravo za bracu, trud se isplatio.
Svaka im cast, strojevi su.

Pravi sportaši...svaka im čast.

Odlična partija rukometaša odlična partija košarkaša, malo su pali prid kraj al šta su sudci radili to je kriminal.

Babo i Šarić će morat ic sanirat otvorene rane nakon ove partije ubijali su ih kad nisu imali loptu. Očekivano kad igraju domačini.

Svaka čast momcima, idemo dalje.( i braći, i rukometašima i košarkašima)

Čilića neću gledat, to je jedan bljutav igrač bez kapi krvi... javite u temi rezultat.

Svaka cast braci, genijalni su :)
Kosarkasi dobra utakmica, ovime smo ja mislim osigurali prolaz (vjerujem da pobjedujemo Nigeriju). Rukometase nisam gledao, ali lijepo da smo dobili.

Dosta teze od ocekivanoga smo ih dobili, pogotovo jer smo imali tricu na 50% a tresli smo se do zadnje minute. Babo Isus, Planina odigrava taman sve sto se ocekuje od njega, i vise, Dariu se napokon otvorilo sa tricama (krenuo sa 0/8 u 2 tekme, nakon sto je proslu sezonu gadao 40% za 3), Babic maestralan u obrani i kontrama, Hezonja ogroman mudonja, a Krunu se jos ceka, ocajan je za sada.

Steta poraza od Argentinaca, jer smo s time gotovo sigurno treci (ako ne napravimo neku glupost tipa izgubimo od Nigerije), a to znaci Australija u cetvrtfinalu, koji su po meni ostavili najbolji dojam za sada na turniru i jedini razlog zasto jucer nisu dobili Amere je kratka rotacija.

Babo igra ka lud, al kad Darija nema na terenu automatski smo 50% lošiji.

Pa jel Babo najbolji strijelac turnira zasad? Ili je to, pretpostavljam, Durant?