https://www.rio2016.com/en
Igre su vec pocele, a nemamo temu.
Mislite li da je Rio bio pravi odabir, hocete li pratiti Igre, koje sportove, samo nase sportase ili sve?
Ja jedva cekam da prava stvar krene, u Londonu se pratilo sve sto se moglo, tako ce biti i ove godine. Najvise me zanimaju atletika, plivanje, kosarka, rukomet i vaterpolo. A nasima zelim sto vise medalja.
RIO 2016.
Klasika...atletika, košarka, rukomet itd.
Rio je bio vrlo očito baš loš odabir...likovi ne mogu organizirati ništa.
Evo pratim zadnjih par sati odkad je pocelo. Dosta dobro za nase. U veslanju braca Sinkovic proletjela do polufinala, Damir Martin u samcu usao u cetvrtfinale. Krenuli smo i u obranu zlata u vaterpolo, uz oke igru dobili Amere. Sep je u boksu prosao prvo kolo. Pejcic je u finalu 10m zracne puske bila 7., ali njezina najbolja disciplina slijedi. Konjuh je u tenisu dobila Beck, a Cilic je odmah sad breaknuo Dimitrova. Imamo jos kasnije Corica te Cilica i Draganju u parovima. Trenutno je u tijeku i uzasno teksa biciklisticka utrka s dvoje nasih predstavnika.
Pogledao sam malo zračnu pušku, sama se izbacila jbg jednim lošim hicem. Sve ok, ali biciklizam mi slobodno možete pustit ako iz mene želite iznudit neko priznanje. Slamam se u prvih par minuta sigurno.
Napokon se registrirao na onu HRTi, i apsolutna pohvala za cijeli taj projekt, instalirao sam si aplikaciju na mob i gledam kosarku sada, sve jako fino funkcionira. Slika nije bas 720p ali sam svejedno zacuden da u nasoj drzavi se moze ovak nes napraviti i jos besplatno da bude, svaka cast.
Napokon se registrirao na onu HRTi, i apsolutna pohvala za cijeli taj projekt, instalirao sam si aplikaciju na mob i gledam kosarku sada, sve jako fino funkcionira. Slika nije bas 720p ali sam svejedno zacuden da u nasoj drzavi se moze ovak nes napraviti i jos besplatno da bude, svaka cast.Nije besplatno
Na kraju bila odlicna biciklisticka utrka, Belgijanac pobjedio par metara ispred Danca. Nas Durasek 18.
S tim da je Nibali, jedan od najvecih favorita, pao 11km prije kraja dok je vodio.
Taman razmisljao pisati u zagradi ili ne, ali da, placamo to sve pristojbom, ali kada bih znao da se tim parama financiraju ovakve stvari, a ne propaganda vladajucih stranaka, placao bi im bez problema.Napokon se registrirao na onu HRTi, i apsolutna pohvala za cijeli taj projekt, instalirao sam si aplikaciju na mob i gledam kosarku sada, sve jako fino funkcionira. Slika nije bas 720p ali sam svejedno zacuden da u nasoj drzavi se moze ovak nes napraviti i jos besplatno da bude, svaka cast.Nije besplatno
Ajde nek sto prije izgube ovi u paru da mogu gledat kosarku.
EDIT: Evo pogledala se sica, Ameri rutinirano protiv Kineza, a sad poslastica veceri - plivanje :)
400 m mjesovito za muske odlicna utrka, Japanac Kosuke Hagino prvi, bas mi je drago zbog njega, dosta ga pratim kad su velika natjecanja u plivanju. Amer Kalisz drugi koji je dao sve od sebe u prsnom, ali Hagino je u kraulu ipak zadrzao prednost koju je stekao fantasticnim ledjnim plivanjem. Japansko slavlje upotpunio Dayia Seto trecim mjestom.
No ja jedva cekam 400m kraul za muske, nevjerojatna konkurencija, bas me zanima hoce li mozda i najveca zvijezda svjetskog plivanja, Kinez Sun Yang obraniti naslov. Zanimljivo da Korejac Park Tae Hwan nije usao u finale koji je bio olimpijski prvak u Pekingu, mislim, bas u ovoj disciplini.
EDIT 2: Evo utrka na 400m je bila fantasticna, na kraju je Australac Horton za par centimetra pobjedio kontroverznog Sun Yanga. Sun Yang ce najvjerojatnije osvojit zlata na 800 i 1500m, a i na 200 m je veliki favorit, ali ovaj poraz ga je sigurno pogodio. Covjek je u zadnjih 6,7 godina osvojio sve sto se moze osvojiti i sigurno je htio osvojit i sva zlata ovdje. Ali ajde barem ce zanimljivije biti daljnje natjecanje.
EDIT 3: Katinka Hosszu osvojila zlato i oborila svjetski rekord na 400 mjesovito, a australska zenska 4x100 kraul reprezentacija osvojila zlato i oborile svjetski rekord. Adam Peaty je popodne u kvalifikacijama na 100 prsno oborio svjetski rekord.
Dobro su rukometaši počeli
Ma ovo streljastvo sam sa vecim zanimanjem pratio nego rukometnu utakmicu nakon 5 min.
A di je Gospa danas bila...?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Infarkt ce me lupiti, ne mogu
Ja na :
Skroz napeto...nisam očekivao da ćemo biti ovako blizu sa Španjolcima...
Kakva blokada za kraj.
Svaka čast dečkima... nadam se da će nastavit u istom tonu.
aparati, hitna se zove
Kosarkasi
Kakvo drugo poluvrijeme, Babo je genijalac, a blokada Sarica na kraju savrsenstvo
: : :
Prije ove utakmice bio bi zadovoljan da smo izgubili 10 razlike...
Prebit ćemo USA.