Ajde nek sto prije izgube ovi u paru da mogu gledat kosarku.
EDIT: Evo pogledala se sica, Ameri rutinirano protiv Kineza, a sad poslastica veceri - plivanje :)
400 m mjesovito za muske odlicna utrka, Japanac Kosuke Hagino prvi, bas mi je drago zbog njega, dosta ga pratim kad su velika natjecanja u plivanju. Amer Kalisz drugi koji je dao sve od sebe u prsnom, ali Hagino je u kraulu ipak zadrzao prednost koju je stekao fantasticnim ledjnim plivanjem. Japansko slavlje upotpunio Dayia Seto trecim mjestom.
No ja jedva cekam 400m kraul za muske, nevjerojatna konkurencija, bas me zanima hoce li mozda i najveca zvijezda svjetskog plivanja, Kinez Sun Yang obraniti naslov. Zanimljivo da Korejac Park Tae Hwan nije usao u finale koji je bio olimpijski prvak u Pekingu, mislim, bas u ovoj disciplini.
EDIT 2: Evo utrka na 400m je bila fantasticna, na kraju je Australac Horton za par centimetra pobjedio kontroverznog Sun Yanga. Sun Yang ce najvjerojatnije osvojit zlata na 800 i 1500m, a i na 200 m je veliki favorit, ali ovaj poraz ga je sigurno pogodio. Covjek je u zadnjih 6,7 godina osvojio sve sto se moze osvojiti i sigurno je htio osvojit i sva zlata ovdje. Ali ajde barem ce zanimljivije biti daljnje natjecanje.
EDIT 3: Katinka Hosszu osvojila zlato i oborila svjetski rekord na 400 mjesovito, a australska zenska 4x100 kraul reprezentacija osvojila zlato i oborile svjetski rekord. Adam Peaty je popodne u kvalifikacijama na 100 prsno oborio svjetski rekord.