Elder Scrolls Oblivion / Fallout 3 / Witcher 3 - iako volim RPG žanr Bethesda jednostavno prenatrpa sadržaj i odvuče te od glavnih misija.. i nakon što sam lutao tjednima u Falloutu 3 i ES Oblivionu igre su mi jednostavno dosadile i nisam mogao dalje.. Witcher 3 je možda igra godine ali meni također preogroman zalogaj.. zasitim se uvijek negdje napola.. jedini RPG koji me držao od početka do kraja je bio FF XII i Dark Souls, sad igram Dark Souls 3 i nadam se da će i to trajat :)
Vožnje tipa DriveClub i Gran Turismo - jednostavno premasivno i čovjek se zasiti toliko vožnje, dok me jedan arkadni Burnout uvijek držao od početka do kraja za gamepadom
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl - igra vrijedna divljenja, i jedna od najbolje pogođenih atmosfera ikada u gejming indurstiji.. ali također se pogubio negdje na pola puta.. možda zbog toga što sam to igrao na PC-u, a u to vrijeme sam kupovao PS3 pa me PC gaming više nije interesirao, zbog te igre najviše valjda žalim što nema konzolaške verzije, Metro nije ni do koljena jednom Stalkeru
Red Dead Redemption / MGS 4 - dao bih lijevu ruku za PS4 remaster verzije.. kod tih top naslova krivo je vrijeme u koje sam ih imao.. tj. nedostatak vremena i problemi u životu, jednostavno se nisam mogao koncetrirati na gaming ili uživati u tome.. a sad je vrijeme prošlo i glupo mi je kupiti PS3 radi tog, a i teško nać vremena za odigrat ako bi i imao mogućnost..
Resident Evil 6 i Resident Evil 1 Remastered - kod RESIJA 6 je krivo što nakon odličnog 4. i solidnog 5. dijela Capcom je uništio franšizu.. nisam vjerovao recenzijama i uzeo sam RESIJA 6 - jao kako sam se samo razočarao da to nisu istine.. Resident Evil Remastered nisam odigrao zato što u današnje vrijeme jednostavno mi je nemoguće vratit se na stari sistem kamere i kretanja.. sve se to da prežvakat ali da radi kamere ja izgubim život u igri, zato što znam da se zombi nalazi iza ugla ali ne mogu ga ustrijeliti jer eto kamera ne pokazuje taj ugao nego drugi prostor.. totalna frustracija za mene.. a nekad sam uživao u RE 2 i RE 3.. jbg..
Battlefield 1 - što reći, prema recenzijama sam očekivao dobru kampanju sa dušom starog Medal of Honora.. dobio sam doslovno šhit kojeg sam se natjerao da završim ali ipak nisam uspio.. izuzetak MP-u zbog kojega danas sutra još možda natrag kupim igru ali SP me neće vidjet sigurno..
evo to su top naslovi, ima ih sigurno puno više, ali neću nabrajat one igre koje sam radi reda isprobao i odustao jer nebi bilo kraja toj listi.. al to se moglo nekad kad su pirati bili domaća stvar, danas na PS4 kad izdvojim novce, više manje odigram ili ne uzimam uopće..