Nažalost, dogodi se svima nama da igramo neku igru, dođemo do određenog dijela i..... stop. Nakon toga praktički tu igru više nikad ne taknemo. E sad, koje su to igre i koji su razlozi tome?
Što se mene tiče:
Earthbound - cijeli svijet ju havli kao jedan od najboljih jrpg-ova na SNES-u a i inače, pa rekoh ajmo ispravit nepravdu i igrat. No nije me baš privukla pa sam odustao nakon par sati igranja. Ako se dobro sjećam, pristup igranju mi nije bio baš najbolji pa sam dobio po njonji par puta i reko ajbok. Dakle nubara sam. No, kanim ispravit tu ne pravdu s vremenom i prijeć ju samo ne znam kada.
Galerians - boss Birdman ili tako nešto. Nakon jedno 20 puta što sam poginuo, a gdje bi ja njemu nanio 70 - 100 udaraca bez pretjerivanja sam zaključio da mi takve frustracije ne trebaju u životu. Spojlah si borbu na jubitou di ga neki lik sredi u 5 udaraca čime sam si dovoljno natrljao soli na ranu koliko sam nesposoban. Sad kad bi kretao igrat, brijem da bi morao isponova ić jer sam skoro sve pozaboravio.
Final Fantasy 4 - došao sam na mjesec što je bilo praktički pred sam kraj igre. Trebao sam sredit bahamuta no taj je pobrao pod samnom par puta. A prema savjetima trebao sam još barem 10 levela dić likove da bi imao šanse što mi se nije dalo pa odustah.