Evo mali hint, ako vam je promakla vijest da dolazi Stardew Valley na Vitu.
Biti ce cross-buy s PS4 verzijom, pa je sada dobro vrijeme za ubost SV, ako vec niste.
https://store.playstation.com/en-hr/product/EP2319-CUSA06829_00-STARDEW00000SIEE

57,5kn

Cloud
Fizičke igre se isplati uzimati ako nemaš previše prostora na memorijskoj kartici. Kad digitalno uzimaš igre to može zauzeti po par gigabajta po igri, a to je dosta s obzirom koliko su kartice skupe. Dok fizikalne igre zauzmu desetak megabajta za saveove.

War
Da, ali fizičke su užasno skupe. Gledam preko eBaya, cijene su nenormalne. Jedino kaj se fakat isplati uzimati jesu digitalna izdanja jer su uvijek razna sniženja i sl. A što se tiče onog kaj ja želim, https://www.ebay.com/itm/WORLD-OF-FINAL-FANTASY-PS-VITA-BRAND-NEW-AND-SEALED/132631027688?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649. Cijena i poštarina su sasvim u redu i dobije se to izdanje koje si želim. Uz to, igra je potpuno nova, zapakirana, i PAL verzija.

Nisam već duže vremena uzimao išta za Vitu, ali mi se onda nisu činile preskupima. No možda dio "krivice" leži u tome koja se igra uopće traži.
VGP je isto dobar za nabaviti Vita igre. Prošle godine sam naručio Resistance: Burning Skies i Virtue's Last Reward i uredno su stigli, nije mi bilo ni carinjeno.

Neke igre će jednostavno držati cijenu ili će im još više skočiti. Baš sam malo gledao da nabavim R&C Trilogy i Into the Nexus za PS3, ali im je cijena gotovo ista kao pri izlasku (prije 5-6 godina) ili čak i viša.

2 godine kasnije

rises topic from the dead 🙂
Da se pohvalim kako sam uspio downgradeati svoj PSV 1000 OLED sa 3.70 na 3.60 bez brickanja i instalirati gore CFW, nakon PSP moj najveći "hackerski" poduhvat. Ne pitajte kako, više ni sam ne znam, znam samo da ću sad napokon odigrati Killzone Mercenary.

ikral Čestitke, ja sam svoj PSP mrljao i isto još dan danas radi. Moram Vitu nabaviti, ima dosta JRPGa gore.

CFW i internet no-go? Ja bi je usput i radi trofeja, ako već ide.

foggy Radi mi internet iako imam CFW, valjda neću pobrat ban. Mislim da oni misle kako ja imam OFW 3.73.

ikral Uf, bas me zanima. Ja se nebi zezo uz toliko progressa na profilu, da mi se nest desi mogu odma na prvu banderu. Javi jel radi nakon koji tjedan 😃

foggy Može, raspitat ću se pa javim ovdje.

12 dana kasnije

Ne brinite se oko igranja online sa CFW-om, Sonya je briga još manje. Moguće je, tehnički, da popijete ban ako kroz CheatEngine varate u nekoj igri ili otključate 300 trofeja odjednom iz 50 igara u sekundi, ali ono... Why? Spomenuti Killzone Mercenary radi bez problema online, čak ima ljudi na tome još. U settingsima imaš spoof firmwarea koji uvijek možeš prominit i pristupit Storeu/onlineu bez po muke.

2 mjeseci kasnije

Ekipa već neko vrijeme imam želju nabavit ps vitu.

Trebam Vašu pomoć!

S obzirom da su kod nas velika rijetkost u prodaji, barem koliko vidim, dakle ili je previsoka cijena ili je loše stanje same konzole imate li iskustva gdje uzet konzola u normalnom stanju za normalnu cijenu?

Može i neki EU store samo nebi ebay i slične da mi ne nabiju carinu.

doctorfreak Može i neki EU store samo nebi ebay i slične da mi ne nabiju carinu.

Teško van ebaya. Pitaj u sancte u dućanu imaju li šta preostalo VitaTV-a negdi na lageru, to ti je najbliže šta možeš doć. U Splitu su jedno vrime imali jednu ladicu punu istih za par stotina kuna. Carinu ti ne bi smili nabit ako je dućan iz EU-a. Možda njemački amazon?

Ako ti nije hitno HITNO nabaviti jednu, pričekaj dok ne prođe ova kriza. Moja preporuka ti je PlayAsia. Jedino u ovom trenutku su im cijene novih Vita malo veće nego kad sam ja uzimao (isto tako računaj na carinu).

Hvala na odgovorima, budem pogledao malo amazon i playasiu

E ekipa našao sam kod nas slim model goli s punjačem za 800kn čini mi se to ok cijena...e sad ima gdje kod nas za kupiti onaj sd2vita adapter za memorijske?

Ili ima tko od vas viška za prodaju?

doctorfreak

Možeš naći na eBay ili Aliexpress za skroz jeftino. No da bi to mogao upogoniti moraš imati modificiranu PSV!

prayer Ma gledao sam to, nije neki bad jer slim ima već svoj 1gb interne pa se i bez meme može modificirati.

A da bi stvar bila bolja čak se i sa najnovijim firmwerom može spustiti na 3.60 i trajno modati.

Pitam za taj adapter ako ima netko od Vas jer opet to čekat mjesec dana koma...a s obzirom na koronu možda i dulje.

doctorfreak Aha, ma samo sam htio napomenuti jer sam mislio da možda nisi znao da obična PSV ne može upogoniti taj adapter. Imao sam ja par adaptera prije no nemam ih više, ako ti se neda čekati vidi da li ima što na Njuškalo ili eventualno na europski eBay.

Imam jedan viška adapter kod sebe ali to mi je bekap, sorry. 🙂

A mislim, nema ti druge nego naručit pa čekat. Nisu skupi, to ti je plus. Taj 1GB interne će ti bit za instalirat homebrew taman, ali izdrži sa manjim PS1/P igrama dotad. 😄

Ja imam u Viti 8GB karticu i mogu gore par igara stavit, više i ne igram u isto vrijeme. Da nemam, isto bih kupio adapter+SD. Oglasnici ili Čajna, nema druge.