Bio sam na lijevoj strani te tribine, ovi "frajeri" su bili više po sredini.
Počne sranje, cijeli stadion poludi, "cigani" i "pičke" se čuje glasnije nego bilo koje navijanje dotad.
Dio počne udarat po njima, ekipica se razbježi uokolo.
Dosta ljudi oko mene se povuklo prema izlazu kad su vidjeli hrpu specijalaca na par metara ispod nas, ostalo dosta praznog prostora di smo mi bili, za dvije minute dođu neka dva lika, dva mjesta lijevo od mene.
Ekipa oko mene sumnjičavo gleda, počnu prozivat ako su oni bacali, čovjek od 58 godina koji je samnom na prvenstvu uhvati jednog za ruku da mu omiriši šaku, odgurne ga i veli da smrdi po barutu.
"Frajer" doslovno drhti pored nas i zbog tog "djedice", počne se izvlačit da nije, ekipa poludjela, počela udarat po njemu i onom drugom, ne znam ni kako su uspjeli opet pobjeć.
Ne ulazim u navijačke skupine i takav način života, nisam kompetentan pričati o tome, ali lako je bit baja kad si zamaskiran i kad je oko tebe 20-30 drugih koji će te zaštiti u slučaju potrebe dok se ti, na svoj način, "boriš protiv sistema", al taj frajer je pokazo svoju "snagu" kad ga je jedan "djedica" uspio natjerat da počne drhtat po šiba i negirat da je bio u toj skupini.
Naravno da ćeš se usrat kad je oko tebe 100 ljudi spremnih da ube boga u tebi, al brate, sam si si to zakuho :)
Dosta vas je već reklo kakvo je stanje u našem nogometu i u našoj državi, ali ovo nije način borbe protiv toga, niti će na ovakav način riješit tu situaciju.
Tu smo di jesmo, godinama se glasa za one koji su nam državu i odveli u propast, sami smo si krivi za ovakvo stanje.
99% onih kojih je sad prepun internet bi se ponašalo na isti način da su na tim funkcijama gdje su trenutno ovi dokazani lopovi, da ne velim što bi izvodili ovi koji rade ovakva sranja po utakmicama. Nisu oni ništa bolji od ovih na vrhu, rijetko ko je je (Petrov je jedna od svjetlih točki svega toga, al to sad nije tema)
Svima su sad puna usta linčovanja i kazni za ove koji su napravili ovo sranje, nevjerojatno kako su svi jaki preko interneta :)
Naravno da ih treba kaznit, i to drastično, nervira me samo ta "jakost" Hrvata na Faceu i portalima.
Svi Hrvatine i svi složni, a na sljedećim izborima će HDZ i SDP opet kombinirano imat 80% glasova.