Prika stvarno ne vjerujem kakve proljeve si pisao u blebetaonici. ekipa čije ponašanje podržavaš stvarno je ispod intelektualne razine amebe.

imaš sreće da sam tolerantan, inače bih se iskalio na tebi, baš poput tvojih kolega na nekom drugom.

debili.
Pa bi trebao biti sretan sto si ti tolerantan?ajde ne spominjite me molim te,vodite rasprave bez mene.
#akobudesrecetrecenecebit

Prika je debil kao i ovi gore na tribini.
Eto rekao sam boli me kurac.
Caca ti je debil majmune

Prika je debil kao i ovi gore na tribini.
Eto rekao sam boli me kurac.
Caca ti je debil majmune
Boli me kurčina.
Ne vrijeđam nikad, ali eto sada ću.
Debil.

Zbog ovog me uvijek plaše naše tekme od otprilike 60-te minute do kraja. Ovu tekmu smo tako mogli dobit da to nije istina.

Prika stvarno koji je tebi kurac?
Jesi ti pijan??

Pa ovi francuzi nisu spusili bezveze sve ratove koji su vodili, totalno nesposobni obuzdat bilo koga iznad 10 godina.

Glup je svako tko podrzava te kretene koji su bacali baklje.

Hajd smirite srasti i pokusajte pogledat stvari iz tudjeg ugla ne samo svoga.

Ako ne shvatas drugog samo preskoci, bespotrebno je ovako prepucavanje na ovom forumu.

Razumijem i ljude kojima je ovo glupost, razumijem i druge koji vise nemaju drugih nacina da se bore.

Uostalom tesko da se moze ispast iz grupe sa 4 boda tako da...

Neki pojedinci bolje da se primire inače bi mogao pasti pokoji:

Sada cemo jos izgubiti bodove,mozda nas i izbaciti sa natjecanja

Sad ce nama Beusan rec jel prekid bio opravdan.
O jeben ti zivot..

Neki pojedinci bolje da se primire inače bi mogao pasti pokoji:

Ova govnad nisu za nist drugo nego jebeni gulag,i te spike kak se "bore" protiv "mafije" si objesite znate kam,znaci imamo sjebanu drzavu da sjebanija nemre biti i to malo kaj ovih dana veseli ljude se sjebe zbog par primitivnih idiotina koje misle da je ovo nacin,nije,HNS bu dobil kaznu,platit ce i to je to,idemo dalje po starom,al treba bar mrvicu inteligencije da se to skuzi, al kaj uopce ocekivat od "navijacina", sramota za prave navijace.

Mi smo sigurno u 2 kolu nema tu price, ja necu ni protiv repke srat odigrali su odlicno, bili bolji za 2 klase cilu utakmicu i da mi imamo napadaca koji nesto zna mi bi laganini njima utrpali jos 2 komada. Mandzukic nema sta trazit jer je covik bez ikakve tehnike, udarca ili nogometne inteligencije. Moze zabit jedino na ubacaje i poluubacaje kad zavati loptu glavon.

Sad jedno pitanje za bolje upucene jer eto iako radin u SOA neke stvari mi nisu jasne.

Tolka koncentracija stanovnista muslimanske vjeroispovjesti par teroristickih napada, najave teroristickih napada za vrime EU ...kako je osiguranje dopustilo tj propustilo ovoliko baklji i bombica i cega sve ne? Samo to mi ne ide u glavu

Jos jedno pitanje, zasto je specijalna policija stala na igralistu umisto da su otisli gor i porazbijali par glava?

I jedno naoko glupo kako niko od nasih "normalnih" navijaca ne reagira na ova divljastva? Da san ja bija pored nekog ko baca baklje pokopa bi ga u zemlju.

Šteta ako Tuhy ako ne bude mogao na treću tekmu. Neki navijači odvale toliki put u kamp kućici i onda ih dočeka ovo...bravo antimamićevci.

6 bodova je moglo biti. šteta.Nema izbacivanja, ali velika novčana kazna će biti.
I treba prestati kolektivno kažnjavanje zbog pojedinaca. Te pojedince uloviti, kazniti pa ako treba neka doživotno 1/3 plaće daju za kaznu.
I osiguranje ja qurac kada se tako lagano unese.

Je li moguće da nemamo boljeg napadača od Mandžukića??
Znao sam da sam ne može napraviti nikakvu priliku niti proigrati nekog drugog, ali on ne može niti prazan gol pogoditi!