Evo ih...idioti.

(AUTO-GENERIRANA TEMA; BUDIMO CIVILIZIRANI)

Hahahahahahahahahah

Pa picka im materina!
Sta se ne skupe posli i izbiju ih iz cipela..

Pa ta ekipica se izblamirala...upravo su ih gore natukli pravi navijači.

Snimit sve koji su bacali, naci ih, slomit im ruke i noge i onda metak u celo. Picka im materina.

I eto ga...
Nevjerojatno.

Sve ih potrpat u francuski zatvor i da nikad ne vide svijetlo dana vise. Mater ti jebem neandrtalsku.

Imas 2-0 i imas jos 5 golova zabit i onda primis glupi gol glavon radi golmana trutine pa degenerici prikinu utakmicu i onda napravis penal. Za nefalit na 2-0 komentator gata i baca uroke i odma se modric ozljedi pa primimo gol.

Brozovic i mandzukic su jedan veliki hendikep za reprezentaciju...mandzukicu noge smetaju da igra nogomet a brozovic je u 2 utakmice 4 mrtve falija. Otuzno je ovo sve bilo gledat da se nakon 15 udaraca na gol moramo grist da primimo i 3 gol.

One navijace triba sve pobacat u francuski zatvor pa nek tamo bacaju baklje jeba ih bog njih i ko ih je napravija da moraju sramotit naciju di god dodu.

Prika
Dobri su vam prijatelji.

Prika
Dobri su vam prijatelji.
Odlicni

Svaka čast momcima na tribinama u borbi protiv mafije. Kad ne ide mirnim putem, onda gerilskim napadima kao i uvijek u povijesti.

htio sam kenjat sad po ovim mrtvim debilima, Vidi koji igra basket ali pročitao wolfov post i oplako koliko je istina.
Wolf objasnio. Trebalo je dočekati ove mrtve debile sa alu palicama i polomit im koljena poslati ih doma kao invalide

Kakve mafije, dal ti navijaš za hrvatsku ili mamića?

Raspalo se nakon izlaska Modrića. I dalje se forsiraju kasne zamjene (valjda su svi an klupi nepouzdani, ne znam), a valjda se treba dogoditi čudo da Mandžukić zabije, ili da dođe do nabaca. Inače napeta tekma da nije bilo ovih pederčina na tribinama.

Mene najviše fascinira da jedna Francuska koja se toliko hvali zaštitom od terorizma dopusti grupi ljudi da uđu na stadion s bakljama. Pa ako je tako lako bilo baklje prošvercati i napraviti scenu bez da policija intervenira, šta onda mogu oni iskusniji?

Prika stvarno ne vjerujem kakve proljeve si pisao u blebetaonici. ekipa čije ponašanje podržavaš stvarno je ispod intelektualne razine amebe.

imaš sreće da sam tolerantan, inače bih se iskalio na tebi, baš poput tvojih kolega na nekom drugom.

debili.

Kakve mafije, dal ti navijaš za hrvatsku ili mamića?
Odi u blebletaonicu pa bude ti jasnije!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prika je debil kao i ovi gore na tribini.
Eto rekao sam boli me kurac.