Pogledao prošlih dana Into the Spider-Verse i Across the Spider-Verse crtiće koji su mi odlični pa odlučio malo ostat u tom stripovskom svijetu. A i trebala mi je jedna opuštajuća igra uz The Last of Us Part II i Silent Hill 2 Remaster di se mogu malo opustit i zavaljen guštat u "smašanju" gamepada.
Najprije sam obišao cijelu mapu i otključo sve radio tornjeve. Vječito ti tornjevi u ovakvim igrama i zbilja mogu čovjeka dotući da jednostavno kaže - fuck off i prebaci se na nešto drugo. No u jednu ruku to i očekuješ u ovakvoj igri i mapa nije glomazna pa sam to brzo riješio. Također odmah pokupio poveću količinu "backpackova" i posliko većinu građevina radi upgradeova. Moram reći da su mi research stations i taj smog čisti smor i napor. Sidequestovi šta sam odradio ništa specijalno; ima fora, ali ono, meh.
Trenutno sam na 60% sa glavnom pričom i mogu reći da mi je dosta zabavno. Ima odličnih scena tokom napretka kroz priču da mi je bez obzira na onaj bloatwer spomenut gore igra super zabavna.
Tranzicija po gradu fantastična, i igra radi fluidno; fidelity + VRR i uz HDR izgleda još uvijek impresivno.
Borba mi je odlična; mnoštvo gadgeta i poteza da nebude prezamorna; iako čest se uhvatim da koristim jedne te iste šablone, nastojim malo mjenjat taktiku da bude što razovrsnije. Može nastati totalni kaos na ekranu šta mi se sviđa. U usporebi sa Batmanaom, skoro pa mi je isti vrag po pitanju borbe.
Igram na standardnoj težini, no čak sam razmišljao i na manjoj. I to ja koji uvijek igram igre na najvećoj mogućoj težini. A razlog je šta na većim težinama obični šljam namuči našeg superjunaka do te mjere da mi uništi imerziju i moju ulogu spidermana ako jednog smrdljivca bez života moram izudarat 17 puta da poklekne!
Sve u svemu odlična igra, vrhunske produkcije i stvorena za sve fanove Spidermana. Mislim da je open world mogao biti bolje odrađen, no svejedno Miles Morales već čeka, a sljedeći mjesec će doći na red i dvojka.