Završio jučer. Od mene igra dobiva devetku (makar da nisam fan Marvela brijem da bi bila osmica) uz nadu da će u sljedećem nastavku još malo začiniti boss borbe i proširiti dizajn sporednih misija. Ali igrivost, prezentacija i priča jednostavno ubijaju. I bit će zanimljivo za vidjeti gdje će u cijeloj toj priči biti P.P, a gdje Miles.
Također jučer završio igru, ostalo mi samo skupit zadnji trofej i lagana platina je tu. Oduševljen svim segmentima igra pa čak i pričom koja iako uvijek išla na istu foru, kod mene prolazi jer ipak je igra o superjunaku te sam njome još više zavolio Spiderman-a kao lika iako mi je već bio u samome vrhu. Sve što se nalazi u igri je zanimljivo, svaki suit sam bar malo prošetao, morao dovršit još koji challenge od Taskmastera da bi imao za sve i dobio trofej jer sam budala krenuo i sve gadgete maxat,a tek onda bi se zadržao do Platine, ovako moram još 7 crimeova rješit i obilježit igru platinom koja uopće nije ispala neki teži trophy hunt, iako sam to batalio, vidio sam da je lako dobit sve trofeje pa zašto ne kad je već igra u redu
Da, vjerovatno će Miles ostati još jedan igrivi lik uz MJ u sljedećem djelu, ali tipa da mu daju i ability da ga upgradeamo usporedo sa Spidey-em ovisno koga kada koristimo, ajmo reć gledam tipa odnos Kratos-Atreus (Učitelj-Učenik) što su u jednoj sceni i bili dok je Spidey dao lesson za self defense.
Svakako ima dosta otvorenog prostora za drugi dio i veselim mu se. *)