Ovo je više manje i moje mišljenje.
Jučer baš prošao igru i generalno sam uživao igrajući, ali kad malo razmisliš ima previše mana da bi bila top igra.
Imam taj problem da mi dobar kraj u svim filmovima i igrama zamaskira prosječnu priču. Završetak sa Ottom i May je bio odličan, ali sve ostalo u priči dosta generično i predvidljivo.
One misije sa Milesom i MJ su fakat za retarde, čisti filler i jedva sam čekao da prođu. Isto i sa onim zagonetkama u laboratoriju, totalno nepotrebno.
Boss bitke, osim što su sve na isti kalup, su prelagane i nimalo izazovne. Pogotovo zadnja, više sam se mučio s nekim random crimeovima nego završnim bossom.
Najviše mi se sviđao cijeli taj Spider-Man štih, njegovi komentari u borbi, pošalice, smiješni kadrovi u fast travelu i slično, stvarno je atmosfera autentična. Grad ogroman (s obzirom da su sve zgrade samo čahure, ništa drugo ne bi ni bilo zadovoljavajuće) i ni u jednom trenutku nisam pomislio da sam na mjestu gdje sam već bio. Landmarksi odlični, Empire State Building stvarno ogroman, central park također. Djeluje apsolutno kao pravi New York.
O gameplayu ste već sve rekli, tu nemam neke zamjerke. Brzo, responzivno, fluidno, atraktivno s hrpom animacija. Uživao sam od početka do kraja.
Jučer nakon prelaska mi je bila 85/100, sad kad su se malo dojmovi slegli ipak 80/100.