U podrumu su me malo mučili Moldedi; jednog sam ubio kada sam dobio enhanced metke, jednog zatvorio u spalionicu, a treći se negdje muva pa sam ga izbjegavo; ona dva "mala" sam isprašio sa mecima...
Ja sam sve osim malih brzanaca pokušavao izbjeći. Na početku si definitvno preslab i imaš premalo metaka za bilo kakav efikasan obračun. Jedino sam skinuo onog jednog u spalionici jer nisam mogao na miru otvoriti potrebne hladnjače da bi dobio traženu stvar.
Druga borba sa Jackom mi je bila fora te sam ju prešo iz treće...
Prvi susret sa njime u garaži sam riješio tako da sam slučajno našo ključ od auta te sam ga rješio sa taktikom udri po gasu
Ja sam isto tom taktimo riješio fight, ali iz drugog pokušaja pošto sam u prvom pokušaju nadobudno ušao u auto i skužio da nemam ključeve.
Tad je već bilo prekasno pa me majstor zgrabio, izbacio iz auta i on je sjeo u auto. Onda me jednostavno pogazio. lol
Neznam kako na Normal stvari stoje sa mecima no ovdje je neki knap da taktiziraš koga ubit, od koga bježat itd.... Makar za sada...
I na Normal je ista stvar, tek u drugom dijelu igre baš dobiješ gro (čak i previše metaka).