Odlični dojmovi, Tuhy. Pogodija si u samu srž igre.
Igra rastura zasad...atmosfera jedna od najboljih ikad viđenih u igrama. Jezovito, napeto, bolesno, zarazno za igrat i istraživat (nađi A da otključaš B koji vodi do C koji otvara D).
Ne postoji bolja preporuka i opis ovog nastavka.
Ja sam sinoć igra pet sati u komadu i oduševljen sam. Nema sumnje da igra ima čisti Resident Evil feel, samo je to sad teže prihvatit radi prvog lica i odlične grafike. Ozbiljno. Neke od lokacija/prostorija su epske i čisti su RE. A i vratili su se neki dobri stari Capcom
cringeworthy dijalozi. Sve one prave sitnice su igri, i sve odlične ocjene su potpuno zaslužene.
Sluške i igranje u mraku dodatno pojačavaju imerziju,
Sviđa mi se tromost glavnog lika vidi se da je obični čovjek, a ne neki istrenirani specijalac. Dok se okreneš, prođe voz.
ja sam napet cijelo vrijeme dok igram. S obzirom na godine igranja, nekad se predvidi kad će netko iskočit, ali par puta su me i jebački iznenadili.
Radi ove tri stvari sam si u jednom trenutku priredija takav šok da to nisu bile istine. Odmah san otrča u options ubrzat kameru, kontrole, sve moguće...
Mislim da nemam još previše, valjda ću je večeras završit. A onda treba vidit one klasične RE šeme sa unlockablesima, i još barem dva-tri prelaska.
Najčistija moguća preporuka svima.
! ! !Tiče se Tuhyjevog spojlera.
Meni je totalno glupa reakcija Ethana kad prvi put susretne Miju. Jebote, pa 3 godine su prošle. A ovo sa rukom mi je totalno glupo i nerealno da mi se sviđa. Baš nešto šta bi Capcom napravija.