Igram drugi put i primjetil sam neke stvari
Baldur na pocetku uopce nije dosel zbog Kratosa nego zbog Fay jer je mislil da je Kratos zadnji giant, frajer uopce nije kuzil s kim se zajebava :)
Freya je kraljica Valkyira kak smo saznali, ali tek sad sam skuzil da ima u kosi dva polegnuta pera sa svake strane koja da ih podigne daju oblik Valkyria helmeta, predobro, ima dosta malih hintova kroz igru koje uopce nisam kuzil u prvom prelasku.
Ovo prvo sam skužio bez novog igranja. Čim se to saznalo pred kraj, odmah sam skužio o čemu se radi. Jer taj dio igre(na početku) mi je jedna od najboljih scena. I čim sam riješio tog bossa, išao sam na yt da pogledam još jednom u miru bez adrenalina xD
Inače obožavam igre koje (ne otvarajte ako niste prešli) na kraju ne ubace miljun protivnika. Baš je gušt bilo čilati do kraja nakon što sam ubio Baldura. Imao sam filing da neće biti više borbi i filing se pokazao dobrim. Kraj je baš odličan! Scena kad Kratos kaže da se više ne treba skrivati ili kad bace pepeo a dole svi mrtvi divovi, ne možeš ostati ravnodušan. Također je moćna scena nakon šta Kratos ubije Baldura pa kaže malome istinu, a u pozadini ona vrhunska glavna tema igre.