foggy Super mi je kad ides u 3 zagrade u zagradama
yeahhh. (počelo je kao svjesno ruganje s vlastitom personom, a onda se pretvorilo u višegodišnju ponavljajuću šalu; postalo je dio mene (drugim riječima: i sam sam postao šala u vlastitim očima))
resident_evil
pa ne bih rekao da je igra prelagana. isto tako ne bih rekao ni da je teška, ali ni ne mislim da svaka igra treba biti teška ili izazovna na from software način, dapače. death stranding je u tom smislu jednostavno ono što je. i dalje su tu mehanike koje trebaš savladati, i dalje je tu podloga kojoj se trebaš prilagoditi, nakon toga -- igraš. death stranding je (u tom kontekstu) igra u punom smislu te riječi.
što se tiče same priče . . . ne želim provesti previše vremena obrazlagajući način/e na kojem funkcionira priča kod kojime u death strandingu, jer sam stvarno naširoko o tome već pisao. i slažem se s rendom oko ove opaske što se tiče kojimine pretjerane ekspozicije narativa, ali to je valjda boljka kojime još od njegovih osnovnoškolskih referata. toga je bilo brdo (i kad kažem "brdo", zapravo mislim Mt. Everest (!)) u metal gearovima.
evo ipak nekoliko fragmenata onog što sam pisao o priči (vjerujem da ćemo se zapravo složiti oko svega lol).
slažemo se i oko pucanja, boss borbi, MULE-a (combata općenito (LMAO)) i BT-eva. frustrirala me ta neprekidna animacija kod svake pojave BT-a kao malo što, moraš mi vjerovati hahah.
resident_evil Premalo ruševina iliti ostatka svijeta dok je bio normalan.
pogađaš, i ovdje se slažemo skroz, ali postoji razlog zašto je igra izašla brže no što smo to očekivali, jbg.
resident_evil Ogroman svijet bez zanimljivih radnji koje biš mogao inače raditi.
svijet je kao opasan, pa je to (u zadnje vrijeme) popularno opravdano loreom.
resident_evil Čista laž svih u recenzijama da se igra poslje otvori i postane masu bolja. Također da fak??
nije laž. ni blizu. pa kako nisi osjetio da se igra otvara nakon 3. chaptera. jebate! :'D mislim, death stranding do 3. ch. i death stranding od 3. ch. su dvije toliko različite igre, da su, usporedbe radi, recimo bili filmovi u pitanju, prvi dio death strandinga bi bio "arrival", a drugi dio "fury road".
ne znam. volim death stranding zbog onoga što je, ne mogu ga ne voljeti zbog onoga što nije. ali, to sam samo ja. validni su vam razlozi (više manje ;P) zašto vam se ne dopada cijela ta death stranding brija, jbg, šteta. i dalje volim vas par hejtera.
iako, dosta ljudi je u death stranding ušlo tražeći metal gear. velika greška. metal gear u death strandingu su na kraju pronašli samo oni koji ga tamo nisu ni tražili.
alexy
i'm not worthy. iaaakooo . . . u zadnje vrijeme razmišljam o ovom burberry šalu, paaa, ono . . .
yakuza_stinger
jedan dan ću pričat japanski, KUNEM SE. (znat ćeš kad se to dogodi (SVI će znat kad se to dogodi))
P.S.
renda, summonat ću mira ode. pomest će ovaj topic ka nitko nikad, ali prije toga će vam objasniti zašto je indie budućnost industrije.
P.P.S.
vajper. vajper! vajpeeerrr!!
P.P.P.S.
sretni blagdani, braćo!