Nestrpljivo sam cekao potvrdu arta koji ce krasiti obicnu ili steelbook kutiju ove igre, cak mi je i onaj nesluzbeni sa nazivom igre i potpuno crnom pozadinom bio sasvim ok, ali sam se nadao nekom shinkawinom uradku, da bi na posljetku prikazali ovu genericnu cgi sliku glavnog protagonista naljepitu na kuciste. neopisivo sam bio sretan sto je pal izdanje mgs4 imalo shinkawin art, a ne onaj cgi uzas od americkog izdanja i nakon sto su istu blasfemiju ucinili sa mgs ground zeroes i mgs V, ipak sam se nadao da ce za Death Stranding Kojima ipak odluciti staviti art koji ce biti unikatan i prepoznatljiv, no ipak cemo dobiti OVO. dobri i unikatni artovi za gaming case su postali prava rijetkost i sada je postalo moderno, a i jeftinije, samo naljepiti cgi sliku main protagonista igre i to je to, a cak je i kvalitet izrade steelbooka opao. kad se sjetim artova za mgs1-4, ico, snes i nes catrige, okami, zelde itd zbilja mi je zao sto takve vise ne dobivamo i sto se ne utrosi vise truda na tom polju. u svakom slucaju jedva cekam igru i stvarno se nadam da kojima nece podbaciti...