Kad sam vidio igru nisam uopće pomislio TLoU, al imate pravo ima takav feel! Samo mi je žao što nisu rekli barem godinu izlaska... :(

a ko da ti godina izlaska u modernom gamingu ista znaci. Rijetko koja igra i izadje po prvom planu.

Tru dat, al opet. Lijepo je znat kad očekivat nešto... Ovako barem ne mogu delayat igru nikak xD

Jedino što mi se ne sviđa je koliko lik ima municije, mislim 750 metaka... tlou je baš zato bio napet jer svaki metak je bio zlata vrijedan, nadam se da će to smanjiti.

Jedino što mi se ne sviđa je koliko lik ima municije, mislim 750 metaka... tlou je baš zato bio napet jer svaki metak je bio zlata vrijedan, nadam se da će to smanjiti.
Očito je da je igra više akcijski orijentirana, barem sam stekao takav dojam...  Ove horde zombija bolesno izgledaju,  podsjeća na world War z zombije

Trenutak kad je lik izvadil kaj god je to bilo iz kamiona i iskoristil kao silencer mi je bio zakon! Nadam se da bude puno takvih stvarčica u igri za improvizaciju oružja...

ovo izgleda preprepre jebeno,par puta sam viknul bjezi covjece jebote,fak   bas napeto,svidja mi se kolicina nemrtvih i municije,ne treba svaka takva igra biti bazirana na skupljanju i skrtarenju,ovo ima zesci potencijal.

eee ovo mi je trebalo fak jeaah!! xD
odlicno igra zgleda, atmosfera super, jedva cekam nove informacije o igri.

Sent from my iPad

Trenutak kad je lik izvadil kaj god je to bilo iz kamiona i iskoristil kao silencer mi je bio zakon! Nadam se da bude puno takvih stvarčica u igri za improvizaciju oružja...
Filter ulja je to. :)

Kad nije gledao Steven Segala pa ne zna da plasticna boca moze posluzit kao prigusivac.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Kad nije gledao Steven Segala pa ne zna da plasticna boca moze posluzit kao prigusivac.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
max payne 3

Čini se da se Bend nemre odvojit od Naughty Dogovih igara (Uncharted ---->Uncharted: Golden Abyss, TLoU ----> Days Gone). 

Na prvu je izgledalo kao nastavak  Last of Us samo sa drugim protagonistima.  I zadrzan je taj dojam do kraja.
Svida mi se naglasak na likovima i nj pričama, ozbiljna igra. High Expectations.

I vožnja na motoru kroz postapokaliptični američki Pacific Northwest <3

Filter ulja je to. :)
Hvala, očito se razumijem u aute xD

Sigurno bude i crafing system isti kao u Tlou uz neke sitne preinake...

Bude, prikazano ti je craftanje već u ovom videu šta je bojanić ranije postao.

Meni iskrno izgleda meh. Mislim potencijal je tu ali nakon sto sam doslovno jucer po prvi put presao TLOU niti jedna igra mi nece imati toliko znacajan impact kao ona.

Gust je vidjeti kad Dormin otvori temu, znas da ce bit dobra igra onda 
Nista, morat cu pocet otvarat teme od Ubisoft igara.

Sto se Days Gone tice. Story trailer mi se jako svida kao i setting.
Napucavanje mi je malu cudno , "zombiji" nekako prelagano padaju.
Pogodak u tjelo nama onaj osjecaj kao u TloU. Potencijal je tu, nadam se da ce uspjet uskladit sve vazne elemente.

Meni je fantastično da je Bend dobio priliku ponovno napraviti igru za veliku konzolu jos od 2004. a ovo im je prvi novi IP jos od (meni odlicnog) syphon filtera prije 17 godina

zakaj svi usporedjujete igru sa TLOU? od kud vam ideja da bi uopce trebala biti slicna?setting je slican i par ikona i to je to? gameplay ne mora i nije ni receno da bude ko TLOU.
neprijatelji padaju prelako jer ih ima milijardu i bolje je tak nego da svakom moras headshot stisnut,a i bas zato ima tu neku WWZ draz.