Sorcerer ja mislim da gameri prvenstveno zele igre a pod spencerom se ne sjecam ni jedne 80+ metacritic igre a da nije forza, halo ili gears a na celu je eto vec 7 godina. kad je shvatio da nisu sposobni sami izdati dobru novu igru, pokupovao je svakog moguceg deva koji se mogao kupiti. kad je shvatio da ni to nije dovoljno bacio se na kupnju izdavaca sto ce djelu igraca onemoguciti da igraju te igre koje su do sada bile multiplatform. ne kuzim kako je to dobro za gaming zajednicu ali jbg vama koji hejtate sve vezano uz sony svaku vijest uspijete okrenuti kako vam odgovara.
ja sam uvijek govorio da mi je ova igra jako podcjenjena ali sigurno necu tvrditi da je velika katastrofa da nece dobiti nastavak, jednostavno sony ovo ne vidi kao veliku fransizu i vjerojatno je uvjeren da bi sony bend s nekim novim projektom mogao pokazati vise isto kao sto su guerilla games i sucker punch pokazali, realno nitko ziv ne place danas za killzoneom i infamousom tako da mislim da nije uvijek lose krenuti u nekom novom pravcu.