Dobro bi došao neki besplatni dlc. Nahajpo sam se na ovu igru ko pčela na med. Priželjkivao sam da to bude neki paralelni nastavak ili nadogradnja na TLOU (tada nije bilo puno potvrdnih informacija da se radi na nastavku TLOU) ali na kraju se ispostavilo da je to drugačija igra koja nema veze sa TLOU.
Days Gone
Bitno pitanje je gdje je nestao cover pic za ovaj to pic?
Koliko sati otprilike traje main quest?
Nightyx Koliko sati otprilike traje main quest?
Imaš super stranicu
Tamo imaš razradu koliko traje pojedina igra, main story, + extra, platina, i slično....
Za Days Gone kaže 38h.
30-ak sati je meni trebalo.
Jel hard puno lakši od survivala? Kakav je survival za prvi prelazak uključujući platinum trofej? Da li je izostanak fast travela previše zamoran? (Nisam tražio odgovor u temi ako ga ima, da si ne spojlam nešto pošto još nisam igrao igru).
- Uređivano
svibanj
- Tako je! Grafička poboljšanja koja su prikazana u traileru izgledaju impresivno. Siguran sam da će privući širu publiku. Držimo palčeve za nastavak!
- Mene izlazak ove igre za PC najviše veseli samo zato što se nadam da je Bloodborne idući na redu! Ali priznat ću ti, što više čitam o ovoj igri (Days Gone) to sve više dolazim u napast da ju kupim.
Glasovao sam novčanikom.
Kolko si platil igru?
Eto, zato nam ni nedaju nastavak
Potpišite peticiju.
Dal mrzite ili ne igra zaslužuje nastavak.
U svijetu gdje doslovno smeća imaju po 4 nastavka ovo zaslužuje priliku.
Uz bolje financiranje Sonya i ispravak grešaka prethodnika mogli bi dobiti serijal razine TLOU.