yakuza_stinger @chono Sad treba slušati albume onako kako je inicijalno zamišljeno - ovako: usput, prisjetih se da sam otkrio Japanski Gotenburg
foggy yakuza_stinger usput, prisjetih se da sam otkrio Japanski Gotenburg Svakako probaj Devil Within ako nisi. Japanci su mi dosta na playlistana lately, rade odlične albume. I ja moram Time bacit na vrćenje, it's time. EDIT: Haha da, Vesper je totalni Thousand Eyes i Devil Within, samo lošiji 😃
yakuza_stinger foggy malo vrtim razne melodeath albume na sa reddita, da se nac svega. Opeth se vratio s chapter1, growlanje i to, al sa chapter3 su je opet malo oslabio. Nadam se sa ce ostatak albuma ipak bit na razini. Ne ocwkujem Ghost Reveries 2 al onako, lijepo je mastat.
foggy Cuo 2 stvari sto ste keljili od Wintersuna, bome muda cure van iz zvucnika. Vikend ce pokazati vise. yakuza_stinger Opeth sam prestao kad su poceli full clean. Genijalni glazbenici, ali ta growl kombinacija uz jazz metal cuda i 100 elemenata mi je bio vrh njihove karijere. Vise stvar ukusa valjda.
TITANXIS John Elton ilitiga Elton John -Philadelphia Freedom (uživo iz Central parka u New Yorku 1980)
TITANXIS Ušli smo u dan 07.09. kada je 16-ta godišnjica smrti hrv. kralja funka Dine Dvornika. Ja sam hipnotiziran
TITANXIS Zadnji dan na plaži iz obližnjeg kafića čuo sam ovu stvar koju nisam čuo jako dugo i zbog toga mi je bilo drago jer uživao sam tih par minuta slušajući je dok sam ležao u hladovini. Nisam se mogao sjetiti tko je izvodi pa rekoh kad stignem u Zg budem već i sad maloprije pjevušim je u mobitel da je prepozna i odmah je našao pravu stvar.😄 Martika -Toy Soldiers (album: Martika 1988)
TITANXIS Ovaj pjevač mi nikako izgledom ne odgovara i skroz mi je zbog toga antipatičan ali njegova grupa Keane imaju par dobrih stvari i vokalni alat mu je skroz ok. Ovu pjesmu od Freddieja zapravp Queenovaca je vrhunski izveo i vidi se da su mu oni glazbeni uzor. Povremeno je i ja poslušam kao baš sada. Queen and Tom Chaplin - It's a Hard Life (album: The Works 1984)
TITANXIS Manje poznata stvar od Spačeka a meni je baš odlična, dobar ritam. Nastala je u ratno vrijeme kada se HDZ penjao u svoju vječnu slavu i svi budući njeni članovi a i buduća oporba su je pjevušili. Svojevrsna je to oda saborskim zastupnicima. 😀 Spaček -Fotelja (album: Zadrži dah, odbaci strah 1993)
chono Nema RDRa, TLOUa ili bilo cega sto se moze mjeriti sa ovim. Najjaci soundtrack u povijesti gaminga
TITANXIS jeedah Baš bih volio da započnu prikazivat serijal od prve epizode na nacionalnoj tv. Jednom davno tako su postupili i odgledao sve. Lik Jasona je izgledao sve bolje i bolje da bi u jednom nastavku izgledao toliko dobro da mi je čak bio smješan. Obično su ga na blic pokazali a u tim zadnjim originalnim filmovima bio je po nekoliko sekundi prikazivan. Ove nove petke 13 nisu ni do koljena tim starijim.
jeedah Mislim da sam ih i ja tako prvi put gledao HRT ih je sve prenosio. Bas je neki Gameplay broj izasao za petak 13 di su pisali kako ce bit na HRTu ako me sjecanje sluzi.