foggy fensisuperstar Taj bend je propao. Ne paše mi nikako to što su nakon samih početaka radili, iako mi je i to bilo previše kmečavo.
chono yakuza_stinger album je vise instrumentalan nego vokalan i tako je miksan. Stavi na flat, malo vise oderi i cujes sve detalje. Sve pjesme su povezane, a zadnja objedinjuje Time 1 i 2. Ima jako puno japanskog stiha i moglo bi se svidjet i non metal slusateljima
yakuza_stinger chono napravio sam si još bolje, skinuo za auto i taman dok se dovučem doma, odlušam sve kako spada Valjda neću dobit +50% na driving skill
yakuza_stinger @chono nisam mislio da ću to bit to u mogućnosti reć, al Jari je nadmašio sam sebe iako i dalje mislim da je mogao napravit ove pjesme u kraćem roku, al perfekcionizam je gadna stvar ipak, zanemarit ćemo to i reć da se čekanje od 12 god isplatilo
chono yakuza_stinger je, nadmasio je sam sebe. Pjesma od 10min prode u trenu, a ono sto je napravio sa Storm, pa tranzicija u Silver Leaves i sama pjesma Silver Leaves je nesto najbolje sto sam iskusio u glazbi do sada. Skidam kapu. Ovi zvucnici Presonus eris 3.5 bas su legli kao budali samar
TITANXIS Mogao bih je slušati satima. Odlična Eltonova pjesma. Elton John - The One (album: The One 1992.)