chono da bilo je cool to slusat kad sam bio klinac, ali sada i ne bas. 2 akorda u kriz, onaj tip koji glumi da radi nesto na mikseti i opcenito povrsnost cijelog benda koji se svidio masama zbog bliskog doticaja sa pop glazbom, mi i nije nesto napeto danas.
Mislim da je poanta glazbe da te dirne tamo gdje treba, neovisno koliko je nešto jednostavno i kompleksno. Općenito čak više volim jednostavnu, a efektnu glazbu. Nu metal sigurno nije ni moj đir, ali nemam ništa protiv kad ga netko pusti, bilo je tu svega i ima bendova koji su ispred ostalih, kao i u svim žanrovima.
Recimo Machine Head je imao svoje Nu faze, i genijalni su mi, dok mi je njihova nova faza totalni promašaj. Static-X sam volio kao klinac i neke stvari su mi i dalje drage. Ja recimo prezirem metalcore, iako ima bendova koji su genijalni. Deathcore bih pak stavio u kantu za smeće.
KoRn i neke stare stvari će mi uvijek biti drage, makar ih više ne slušam. Linkin Park nikad nisam nešto previše volio, čak niti malo, ali One Step Closer mi je super stvar, to mi je njihova jedina dobra stvar 😃