darkfenix
😀 isuse, količina ironije u tvom postu od 5 riječi, da ne povjeruješ.
Sad, da ti pojasnim, jer ćeš opet pokušat bit pametan u sljedećem postu, ali pokušavaj i dalje, jednom ćeš uspjet.
U par zadnjih postova pokušao si isprovocirat (i nisi uspio) jednog od najmiroljubivijeg člana jer je izrazio veselje što igra izlazi na ps4 i moć će ju igrat samo zato jer si se osjetio osobno uvrijeđen jer određeni pixeli na na tv-u nisu ekskluzivni za tvoju konzolu.
I onda ti, meni pišeš da se opustim.
Onda si pokušao zamaskirat još jedan svoj shit post, (opet pokušao, ali neide ti) sa kvazi postom "potpore" tako da si posrao njegov odabir karijere i direktno ga uvrijedio i kako nemožeš shvatit zašto bi itko radio to što radi. A napisao je i ranije da ne radi to jer želi, nego zato jer ima obaveze i familiju koju mora uzdržavat.
Ali tebi nije jasno tko može radit taj posao.
Vidim da tebi puno toga nije jasno, tipa, kako normalno komunicirati sa ljudima, kako ne bit bannan tri puta dnevno, kako ne bit šupak prema drugima i respektabilno izrazit svoje mišljenje, i kako je moguće ne slagat se nečijim mišljenjem i poštivat ga u isto vrijeme.
Da se razumijemo, dalje od ta dva posta nisam gledala jer sam ih vidjela u temama koje pratim, jer imam 0 interesa pratit tvoje forumske bisere, ali sudeć po količini bannova bilo ih je dosta, tako da mislim da si ti zadnja osoba koja će meni govorit što sam ja i da se opustim.