Tzereen Batat je najbolja stvar koju su nam Ameri dali. ❤️ Tartufi su za plinsku komoru. Ko da inhaliram plinsku bocu. Fuj.
Tzereen Jaka ti je logika. Grickaj neoprani penis, isti je ko kiseli krastavac. Nije kod batata stvar slatkoće, već arome koja je ludilo. Pire od batata, pečeni batat, prženi, pomfri… uff. Mljac.
wooddiebone Tzereen E al aroma je ista ko krumpir. Samo dodaj slatkoću. Nejde mi to sa ničim. Moja mama kaže da sam sladak i ovak.
Tzereen wooddiebone traži mamu da ti kupi pravi batat, umjesto da krumpir pošećeri i posipa crvenom paprikom.
wooddiebone Tzereen Ili jedem normalan krumpir ko normalni ljudi. Dovoljno mi je da sam probao slatko pohano u Americi, ne trebaju mi još i krumpir ujebat. Topli obrok nejde zajedno sa slatkim.
TITANXIS Šveđani jedu slatku zelenu salatu, tj. šećere ju pa neka im. Ja to ne mogu a ni batat iz istih razloga jer on je vrsta gomolja kao i krumpir i navikao sam da to jedem slano a batat mi je kao stari krumpir kad se počne stvarat više škroba i slatkoće. Trik je i u repi od koje se i radi obični kristalni šećer a ima i repe poput cikle, obične repe za kiseljenje.
Tzereen sanzo onaj ko je izmislio novu kategorizaciju paradajza u voće, zaslužuje svakodnevno jedenje tartufa do suza. Edit: Ko je dovoljno hrabar da ga predrasude ne jebu, pizza s ananasom je fantastična. Samo ne smiju i gljive biti gore. Šunka, sir i ananas. Može i špek. Divota!!
yakuza_stinger Jeo sam pekmez od zelenog paradajza i bio je jeben, tako da sam počeo kršit neke postulate vlastite. Al ananas na picu još ne bih.
buz Jeo sam jednom gljive na pici i to mi je sjebalo dan, nije me upozorila. Inače miješanu pizzu volim.