Torla Da prvi puta napišem nešto u ovoj temi. Jbm ti engleske suce, VAR i sve u svezi suđenja u Premier ligi, da ti jbm…. Eto, neka im je. Poserem im se svima u čarapu!
oxi led_zeppelin ona pored tebe ispada loš domaćin Kako može bit loš domaćin kada ona i muž dolaze jednom u tri mjeseca i to samo sa arhitektom na 15 min kada radnika nema? Ti misliš da oni dolaze svaki dan i nose im platu sa mesom skroz iz grada? 😀 o čemu ti? Oni su nepostojeći domaćini. A meni neće nitko branit da dam kruha ikome. Nikada TexasFlood Ma nema ih, dođu svakih par dana nešto tuckaju po vani i to je to. Ne kuha se ni meni 8 kava i šta ja znam, ali ako netko pita, neću odbit nikada za hranu i piće.
oxi led_zeppelin ma jesam, ali oni ne žive u toj kući tj ti radnici nemaju koga ni pitati osim mene ili susjedu. Ta kuća još nema ni struje ni vode, da hoće živit, nemogu.
led_zeppelin oxi dvije su solucije da radnici ne dolaze bez gableca na posao, drugi da vlasnici po dogvoru narucuju hranu online. 🙂
TITANXIS oxi Zavisno kakvim nastupom su ti pristupili ti susjedi kad su ti ponudili kavu kruh? Jesu li bili onako bahati, možda suzdržani odnosno nepristrani ili obratno od svega.?
oxi led_zeppelin sve to stoji, ali dva puta se desilo da su bili ostavljeni bez kombija i ostalo im je u kombiju sve hrana i piće a ovi morali hitno za opatiju ili gdje već. Dogodi se svašta. Ti misliš da wolt ili što već dostavlja tu? 😀 ili da ljudi iz makedonije znaju lokalne pizzerije i restorane da naruče? TITANXIS to su ljudi koji su odrasli u gradu u svoja 4 zida koji misle da sad jer sam nekom desetom koji im rade kuću dala kavu i kruha da ću ih pitat za prvorođenog unuka zauzvrat. A poanta je da niti neznam odakle im ti da sam ljudima dala kruha i kave jer od mene nisu sigurno čuli.
TITANXIS oxi Možda ti nude kruha i kavu da njihovim majstorima katkad skuhaš kavu i napraviš sendviće.
FashionFatalisHunter Naručio početkom prošlog tjedna igru sa Crovortexa, i budala platio po predračunu. Čekam ko idiot i pišem mailove, da bi sinoć dobio odgovor da će igra stići iz Danske(!?!?) "možda" sljedeći tjedan te da ona šalju meni. Sad mi nije jasno tko je tu lud… Koja je to Danska stranica odakle naručuju da cutam middlemana ubuduće
yakuza_stinger To me sam podsjeti na to kad bi s plaza ili plicaka micao limenke i ostalo smece koje trune jer im je lijeno prosetat se 100metara i bacit u kontejner. I svaki puta isto. Mislim si, pa zar vam nije nimalo stalo do icega?
led_zeppelin Sta reci ja sam neki dan morao stati vratiti se u rikverc jer moj susjed od 37 godina misli da je u redu otvoriti prozor i sa 37 godina bacati limenku kroz prozor u prirodu.
TITANXIS led_zeppelin Sljedeći put kad ga sretneš u njegovom autu, zovni ga kao da mu nešto želiš reći i da otvori prozor i ubaciš mu limenku i rečeš mu: vidiš frende kak imaš dobrog susjeda, neki dan ti ispala limenka i sačuvao sam ti je pa ti ju vraćam 😆
led_zeppelin TITANXIS Da su mu prioriteti u životu posloženi kao što mu je plaća imao bi vozačku i svoj auto. 🙂
chono Danas je dan za njurganje ocito. Otvorim Uplay i vidim Anno 1800 na popustu od 67%, igra mi se strasno i odmah vadim novcanik da uzmem. Dodem do checkouta i vidim cijenu 60 eura. Vratim se na store i tog popusta vise nema! Kakve su to jeftine fore Ubisofte!? Da se netko zaleti? E sad namjerno idem po cd key sa onih trgovina, majku vam pohlepnu i bezobraznu
Fico chono Vrlo vjerojatno su stavili grafiku, ali prerano i nisu stavili baš popust još. Moja pretpostavka je da će biti ili od 9 kada je UbiForward ili odmah nakon konfe.
Sterlok chono Danas je dan za njurganje ocito. Otvorim Uplay i vidim Anno 1800 na popustu od 67%, igra mi se strasno i odmah vadim novcanik da uzmem. Dodem do checkouta i vidim cijenu 60 eura. Vratim se na store i tog popusta vise nema! Kakve su to jeftine fore Ubisofte!? Da se netko zaleti? E sad namjerno idem po cd key sa onih trgovina, majku vam pohlepnu i bezobraznu Uplay + ti je besplatan mjesec dana pa fino igraš kaj te volja. također Buy Anno 1800 EUROPE Uplay PC Key - HRKGame.com
chono Fico danas je konfa? Uf, odmah sam narajcan da cu veceras zaigrati Anno. A u pm, necu spavat nista veceras ako je tako
Fico chono Yep, za pola sata kreće. Tako da, vrlo vjerojatno uranili i zajebali, tim više jer sam baš išao na Ubisoft Store pogledati, tamo isto piše i isto je 60 kada se stavi u košaricu.