Ja se osjetim osobno ugroženo kada muškarci imaju bolji stil oblačenja od mene, bolje im stoji ženska roba na njima i bolje se našminkaju i bolje hodaju u štiklama. Nije fer.
Naravno šalim se, briga me tko kome trpa, i što oblači jer nemam interes gurat nosinu gdje mu nije mjesto, a to se podrazumjeva za sve što se osobno ne tiče mene, od odjevanja do preference vjere, tko je žena a tko ne, i koje boje si netko farba bradavice i zašto je netko tetovirao pentagram na leđima. Bila bi jako iscrpljena kada bi se svakodnevno bavila time.
Internet anonimnost je svima dala mogućnost da napišu odvratne stvari drugim ljudima. A danas treba samo da netko stavi sliku kako ima nalakirane nokte da bi mu se držalo predavanje o obaveznom vojnom roku. Zamisli koliko je toj osobi krhka muškost kada obična boja noktiju čini nekome neugodu. Zamišljam takve muškarčine kako zaljepe ženi šamar kada mu kupi u dućanu običan dove gel za tuširanje, i onda se frajer vrati u dućan i kupi BLUE STEEL gel, ili SPORT POWER ENERGY jer to je za prave muškarčine, ovi drugi su za žene i ako se okupa u običnom, postaje žena automatski.
Neznam koliki psihopat moraš bit da nekome koga neznaš napišeš da se ubije, ili da je odvratan, ili da bi hitler to riješio da je živ, ili nekome držat prodike što je ok a što nije, što mi je uvjek bilo fascinantno na ikakvim socijalnim medijima.
To se primjenjuje ona "idi diraj travu malo vani".