weky nisu se još uselili, obavjestit ću te kad budu da ti pošaljem salate
Flipper
Obično svake godine smo i mi popunjavali ocjene firme i šefa. Obično sam napisala nešto glupo jer mi se nije dalo piskarat ali prošle godine sam imala inspiraciju jer smo imali toliko nesposobnu šeficu da riječima nemogu opisat. Samo što su naše anonimne, pa je nova šefica rekla da umjesto u kutiju ostavimo na stolu (jedna zaposlenica je tako ostavila pa joj je došla na radno mjesto kad je pročitala njezinu anketu gdje je imala možda jednu kritiku na nju koja je tako bila malena, i nije stala sa deranjem na nju dok se ženska nije rasplakala). E nećeš razbojnice. Dobrih 20 min sam pisala dok je skakutala oko mene i virila mi preko ramena, sramota za jednu šeficu od 50 godina, pa sam joj objasnila što znači anonimno ako nije upoznata sa značenjem riječi. Znači napisala sam sve ali sve, neznam jel to tko čita, ali osjećaj je bio dobar. Inače zbog nje sam i dala otkaz jer je jako teško (meni osobno) radit sa nekim tko je neposoban, tko liječ svoje frustracije na drugima, i tko ima komplekse koje vuče od doma i samo zato jer ju doma nitko ne šljivi ni 59 mora se osjetit bitno.
Nema tih para na svijetu koje su vrijedne psihičke patnje zbog neke budale. Ali otišla sam sa stilom, ljudima sam podjelila sve što sam mogla iz skladišta, tetice koje su se ubijale od posla cijeli dan, vozila sam ih na pauze na sladoled i kavu, naučila svih kako da fušare a da izgleda kao da su radnici mjeseca, govorila ljudima da idu doma sat vremena prije kada nije bilo posla i vozila ih do parkirališta da nemoraju pješačit, štimala im rasporede kako su htjeli, posebno starije tetice i žene sa djecom. Ako šefa nije briga da ljudi pate i da su jako nezadovoljni i na rubu sloma, nać će se netko tko će se brinut. I onda zadnji dan me zagrli kao awwww nemoj ić. A osjećaj kao da te zagrlilo ono čudovište iz ghost bustersa, kasnije skidaš sa sebe ljigotinu. Fuj.
Neka si napisao, ako treba i pobrat otkaz, neka, nać ćeš bolji posao garantirano.
Tldr: svačije mišljenje je dozvoljeno, ali samo ako je pozitivno 😀