Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Šta je sa onima koji nemaju gaće?
To su te karakteristike soul crushing poslova, nešto što ne bih dao ni neprijatelju da radi
To ti je tak kad nisi htio kod mene doć radit
Sjećam se u Iskon dok sam radio i lovio jebene target. Takav posao nebih najgorem neprijatelju dao, niti nemaš pojma koliki je to zapravo stres dok se ne makneš s njega.
Imam coronu a necu moci igrat igre jel i cura ima.... znaci emily in paris cemo bingat
A mislim dopizdilo je više s paranojom i mjerama. Da, zarazit će se oni koji nisu preboljeli koronu ili su davno (pa i ne tako davno, s obzirom da učinak varira ovisno o puno faktora) cijepljeni. Svi su imali vremena za ovo prvo, a bogami i drugo. Ovo godine izvanredna situacija mora prestati i potrebno je vratiti se normalnom životu. U suprotnom šteta koja će nastati će uvelike nadmašiti ono što se postiže izolacijama i mjerama (a to je dosad bilo samo kupovanje vremena). Pustite nas više da dosegnemo taj imunitet krda, kad se već ostatak populacije ne želi cijepiti.
- Uređivano
Zero Pustite nas više da dosegnemo taj imunitet krda, kad se već ostatak populacije ne želi cijepiti.
Hvala ali sada si nemogu priuštit sad bit bolesna. Mamu je ulovilo dosta, decko se jos oporavlja, meni za sad nije nista hvala bogu. Treba cistit, kuhat, lozit vatre, hranit, kuhat cajeve, stavljat cepice u gizice i nosit kante sa bljuvotinama i brinut se za zivotinje. Ako ja obolim, nema se tko brinut o svima njima. Jebe mi se za imunitet krda i tako dalje i blize, nek prvo ozdrave pa ja mogu doc na red ako je tako mora bit.
Btw oboje su cjepljeni.
oxi Pa obolit ćeš gotovo sigurno, tu je doktorica bila sasvim iskrena s tobom. Cijepljenja si pa vjerojatno nećeš imati teže posljedice. Moji su isto cijepljeni, imaju 60 godina i potpisali bi da ovo s mjerama prestane. A zbog ovih 30% koji to ne žele nema smisla to u nedogled odgađati, niti zbog njih treba žrtvovati bilo što. Omikron je blaži, brže se širi i sad ga je gotovo nemoguće izbjeći. To je realnost.