• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Odoh ja u srijedu zamijeniti nove zvučnike u HG Spotu jer mi zvuče lošije nego zvučnici stari cca 15 godina.
Prodavač kaže nema problema, a ja pitam da li ih mogu zamijeniti, uz nadoplatu, za druge zvučnike. On kaže može, ali ih moramo naručiti pa će me nazvati kad stignu.
Dobim jučer poziv od njegovog kolege da su stigli a ja pitam dal mogu danas pokupit? "Možete." Super, hvala.
Kreten mi nije rekao da rade skraćeno zbog inventure danas, pa sam poljubio vrata jer sam prije toga svratio do Offertissime gdje sam izgubio najmanje 20 minuta zbog gužve.
Obavijest na vratima HGSpota piše da rade do 12; pogledam na mob, 12:11. 🙃

Torgue

Kod tih retarda u HG spotu ništa više ne kupujem. Isto za neke Logitech zvučnike sam trebao donijeti na servis jer su se pokvarili i to je bilo na telefonu dođi u dućan, u dućanu odi na drugi kraj grada na servis, u servisu "mi nemamo ništa s time, trebate u dućan odnijeti".. izjebali su me toliko da više nikad nisam zakoračio u njihov smrdljivi dućan za koji mi nije jasno kako funkcionira ovoliko godina jer su u kurcu totalnom.

10 dana kasnije

U špici najveće gužve oko posla dobio koronu. Prisilno bolovanje do ponedjeljka. Za sada samo jaka glavobolja i temperatura do 38.

Deadwalker drž se! Samo neka što lakše prođe. Ak ništa drugo bit će vremena za gejmanje. Kad sam imao koronu prošle godine, platinirao sam Sekiro u tih 10 dana, inače ga ne bi nikad ni završio 😂

To me jedino veseli, konačno da završim Guardianse 😅

9 dana kasnije

Jučer pisao vijest o Mutant Year Zero kako je besplatan na EGS-u, posjetim link milijun puta, veselim se da ću ga igrat ovaj vikend i sad idem da ću ga stavit skidat kad ono kurčina... Zaboravio sam ga redeemat.

EDIT: Ali i dalje mi je u podsvjesti da sam ga redeemao. Ali nema ga, niti imam confirmation mail

Znaci prvi korisnik koji je usao u poslovnicu odmah u 8h "bog majku lopovsku, zasto ste me isključili majku vam *ebem" i onda debili shvati da mu zena nije bila platila 3 racuna.

Jebeni ponedjeljak usrani.

Klasika mjesto dobrog jutra. Kultura i odraz ponašanja većeg dijela naše populacije.

pravednik A ako su nekom uz pretplatu uvalili preglasan PS5 taj neće ni vrijeđati, samo će početi pucati po poslovnici.

Flipper Lijepo policiju zbog vrijeđanja i agresivnog ponašanja te uzmeš ostatak dana slobodno radi stresa. I popiješ otkaz, znajući naše poslodavce.

Ja bih toliko pokukao sad, ali svejedno nece nitko shvatit moju patnju, a i realno boli sve k, pa cu zadrzat za sebe, ali jebemu mater i nepravdi.

Lp

Flipper Tu smo za tebe, mi dečki iz kluba malih penisa. Lakše je kad si priznaš.

14 dana kasnije

Kakav usran dan jbt, a trebao je bit tako dobar! Nakon 2 tjedna napokon slobodan dan dobijem, reko sad cu malo odmorit. Krenem do fridja i skuzim da mi 3kg mesa netko popalio! Ljut, jebem mater svima u zgradi odlazim u sobu, idem se obuc pa do ducana i skuzim da mi fali 2 para Hillfigerovih gaca...pa daj jbt, pa ko gace nosene krade smeca prokleta!🤬🤬🤬🤬

yakuza_stinger je promijenio naslov Bitching oliti kukanje sve u 16 dok lopovi kradu Hilfigerove gaće.