Fenix Kad sam završio faks 2012. jedva sam našao posal usred one krize i to za 1400 jebenih kuna
Nisam zavrsila fax 2012 nego kasnije, ali skolovala sam se za nesto sto danas maltene ne postoji, sanitarnih inzenjera se ne trazi doslovno nigdje, a i ono sto se trazi moras imat starce direktore pozeljno u INA-i koji ce ti u zamjenu za tvoj ugovor u firmi dati ugovor firmi. A i zgadila mi se medicina zbog ljudi tamo, pa pet godina na sezoni gdje sam otisla ko Horatio Caine u onom klipu "burn baby burn" ali tek sada nasla sam nesto sto volim i zelim radit, placa je dobra, sama sam svoj sef, i napokon trosim svoju tesko stecenu ustedjevinu na nacin da sebi i svojoj boljoj polovici radim novi kat na kuci, bez trunke srama mogu rec da nisam ni kredit dizala jer mi ne treba.
Nikad se ne treba ogranicavat na nista i mislit da nema boljeg, uvjek ima nemojte nikad nikome vjerovat kada vam kaze da necete bolje nac.
Btw. Drzava je u krizi od kad sam se rodila, tako da bilo bi cudno zivjet bez anksioznosti jer kriza je uvjek i kriza je tu da ostane tko da neznam kako je to kad nema krize.