Zero funny story, kap, ili drek koji je prelio čašu je je bilo kad sam bila na putovanju u dubaiu prije mjesec i pol i na plaži sam naručila ledeni shake od vanilije, i usrala sam se u gaće jer nisam stigla do hotela 5 min od plaže, ja neznam jel sam veću sramotu iskusila u životu dok sam trčala pogrbljena zamotana u dva ručnika u bolovima u sobu na 12 katu i molila boga da ništa ne iscuri iz pelene od ručnika.
Ne da se ne vraćam u tu državu, nego neću više na taj kontinent kročit od srama.
I kad sam došla doma sam se išla testirat, i netolerancija na laktozu.
A znala sam već dosta godina da mi smeta ali izgleda da po stare dane si više nemogu priuštit ignorirat.
Mlijeko mogu malo, ali je kocka. Vrhnje bilo kakvo mogu zaboravit, sladoled isto kocka. Tvrdi sir je okej ako je slani, onaj obični sir me napuhne i to jako.
Tako da ću izbjegavat maksimalno sve jer nemogu se kockat. Jednostavno se ne isplati.
Sve ovo navedeno bez laktoze ima okus kao da je netko oprao noge u originalu. Nije to to ali štaš.
voltriz nadam se da će rezultati otkrit nešto korisno, ali vrlo lako moguće je da je apnea, poznato je da ako imaš probleme sa disanjem u snu budiš se ko vreća kamenja jer ti mozak ne dođe do one rem faze ili kako već. Držim fige da se otkrije u čemu je problem.
Ali hej, barem se nisi usrao u gaće i bos trčao u napravljenoj peleni po hotelu u stranoj državi.