Nemam djecu, niti mi ikad bila neka velika zelja da imam. Dosad sve partnerice s kojima sam bio nisu htjele takodjer imat djecu, evo 39 god na ledjima, jedini od ekipe s kojima se druzim koji se nije niti ozenio niti imam djecu. Iskreno tamo negdje oko 2017/18 se pojavila onak neka zelja jer sam se valjd stabilizirao i smislio sto cu i kak cu, no kako je cudan zivot 2019 sam prekinuo vezu nakon 9 god i bio solo 2 god pa korna te promjene opet u zivotu itd i sad opet u vezi s curom koja ne zeli djecu.
Iskreno sadasnja cura mi govori da bih ocitio bio jeben roditelj jer vidi kako se ponasam prema njoj, prema zivotinjama (iako nije to isto usporedit s djecom da me se ne napadne), al mislim osobno da za djecu bi ona druga strana aka zenska strana morala imat bas brutalnu zelju za djecom i da se hoce njima posvetit u odgoju vise nego ja, onda bih dobro razmislio oko toga.
Gledam frendove koji su roditelji, kukaju stalno, govore da bi katapultirali svoju djecu koliko im digne tlak, zivot im nije isti, vidim iskreno da je cak muska strana vise ukljucena nego zenska, ne mozes ic na kave jer kao oni moraju svojoj zeni pomoci okupati dijete itd…