I nasa mala je imala tih faza tako da sve ok. Cesto je problem ako se djetetu dopusti da previse spava po danu (pogotovo popodne/predvecer) a ako uz to jos nije dovoljno aktivno preko dana da se dobro izmori eto ti recepta za budjenje po noci.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
- Uređivano
moschus mi smo nekih 30 dana na jednom spavanju dnevno. Spava jednom oko 2 sata.
Ide u park ujutro s bakom/didom ili ženom (ovisi tko čuuva) i popodne sa mnom kad dođem s posla. Izmorimo ga, zaspe za 5 min i seronja ne spava onda.
Istinabog, vidim da mu izbija hrpa zubi, pa je možda to. Ali, STALNO je nešto.
Ako dobijem 4,. spavat će večeras.
⚅
Ostao bez Series X u tri pm.
Rekao mi popraviti naš električar polomljeni HDMI jer radi čovjek ormare koji koštaju na desetke tisuće eura, a radio je prije i u servisu mobitela. I nije mogao dovojiti HDMI nikako od matične iako je zagrijavao i zagrijavao i sad je fino pukla matična ploča. I ode sve u tri pm.
Jebemu mater i život.
Suosjećam (iako je Xbox u pitanju). Bivšoj su tako uredno zaračunali za popravak NDS-a, iako nije bilo popravljeno. Nekad mi se čini da je krajnji domet današnjih servisera konzola čišćenje ili zamjena. Ja bih trebao slati PS5 na servis jer smeće tek iz negdje desetog pokušaja izbacuje disk, ponekad uz potreban restart. A nije baš da to želim raditi, ako mi dopizdi možda razmislim o kupnji Pro, a ovo riješim na oglasu uz napomenu problema pa neka se netko drugi s tim zaj… Ajde s popravkom starog monitora i od ranije mobitela sam imao više sreće.
Zasad ništa, treba mi još za igrice.
Poslao sam ti ja jedan zig zag
Nikad više komaraca nije bilo u Zagrebu nego trenutno. Znači djeca sprejevi, narukvice, ja mašem oko njih, ali ništa, ovi tigrasti dolete na sekundu, ubodu puste otrov i odlete dalje. Djeca nažalost baš osjetljiva i imaju užasne reakcije koje i po tjedan dana traju, svrbi ih u snu, bude se.. užas.
- Uređivano
Brijac Bite Away, vjeruj mi. Peći će ih to sranje tih 2-3 sekunde, ali ubodi prolaze i ne svrbe više.
Ovdje nije dostupan, ali trebalo bi ga bit svugdje, čisto link da vidiš kaj je to. Dao sam svojima da probaju kupili su odmah dva komada.
https://ljekarna-pablo.hr/bite-away-two-za-pomoc-kod-uboda-insekata-proizvod-2164/
Stao sam na osu i naravno upikla me u taban a peče u vražju mater. Hranila se otpacima hrane kaj ljudi bacaju i baš ja nabasal na jednu. Ona je ipak gorje prošla od mene.