Nakon nepunih 17 g (Kupljena krajem 2007) krepala mi skroz bežična tipkovnica Genius koja se može čini mi se vidjeti u mojoj temi hardverski foto session.
Služila me dobro.
Ja sam najviše kriv šta ona nije radila i dalje. Često sam je tresao lupkao da ispadnu mrvice iz utora između tipki. Uslijed toga prvo su se pokvarili neki znakovi koje i ne koristim baš ali i slovo M. Kada bih trebao slovo M tada bih morao koristit pomoćnu žičnu a ona mi je u pomičnoj ladici koja se uvlači i izvlači.
Tada sam nakon nekog vremena a bilo to prije par mj. opet tresao lupkao i slovo M nekim čudom proradilo i bio sam tak sretan ali ne zadugo jer tada nisu radila pak neka druga i znakovi, pa rekoh: *a u vražju mater, jebeš ti mene jebeni keyboard.*😆
Koristio sam je i dalje uz upotrebu zamjenske žične mehaničke koja nepogrešivo radi jer nju kupio prije te bežične. I nju lupkam tresem isto ali utroba joj je čvršća. To je baš Conan od noname tipkovnice.
Uslijed treskanja i lupkanja bežična je prije nekoliko dana izdahnula i ne radi uopće. Unutra se valjda nekaj bitnijeg otpojilo.
To ići raskapati i zalemiti pokoju žičicu, ne da mi se to pa sam sad u potrazi za nekom tipkovnicom a i mišem. Miša sam zamjenio odavno koji je bio kao combo artikl uz tu tipkovnicu.
Već sam si pronašel zamjenu također bežičnu, ovoga puta Logitech i mišeka kao combo.
Jednom će to osvanuti na kupljeno, dobiveno. Nije neka vau da ti pamet stane jer meni to baš svejedno a opet nije ni šrot a Logitech kao brend i najjeftinija je bolja od skupljih nerazvikanih brendova.
Evo ova kaj se pokvarila bila je među najjeftinijima a radila tolike godine a i dalje bi da se njezin korisnik damski ophodio prema njoj.