zontra Istina. Ali ne pokušat to promijenit nije normalno.
Nekim ljudima treba jako dugo da skuže da su zapeli. A nekima treba još duže od toga. A neki ljudi uopće ne kuže da su zapeli. A neki probaju pa odustanu za dva dana jer rezultati nisu momentalno vidljivi. Nije dobro ni generalizirat, svatko je drugačiji.
Uzmi npr jedan moj poznanik. Kuka kako ima 40 godina i htio bi curu i kuka kako nemože nać curu. Ne izlazi nigdje. Krug prijatelja su mu oženjeni prijatelji. Večeri provodi sa mamom na kauču. Nije izašao van u "divljinu" među nepoznate ljude 10 godina. Nije ulagao u sebe 10 godina, udebljao se, zdravstveni problemi itd. Kuća/posao itd.
Očekuje da će mu žena/cura pokucat na vrata jednog dana i živjet će sretno do kraja života.
Mogao bi se sad posvetit sebi i uložit u sebe, teretana/vježbanje/manje papati/izlaziti i upoznavati druge ljude ali ALI treba prvo ustat sa kauča.
Kontroverzno mišljenje ali ja nisam upoznala zaručnika kad sam sjedila na kauču. Niti se nismo upoznali i počeli izlazit jer smo prvo vidjeli unutarnju ljepotu jedno u drugome kad smo se vidjeli u klubu. Počeli smo izlazit jer ja sam se njemu fizički sviđala i on meni i htjeli smo se riješit. Kasnije dolazi sve ostalo ako dođe do toga. Jednostavno.
Samo treba se potrudit oko toga, kao i oko svega drugoga što nešto vrijedi u životu. Neki ljudi jednostavno ne kuže, neki su ljeni, netko nema karakter, nekome ne dopuštaju životne okolnosti itd itd. Izlika ima 1001 za nekoga tko neće.
doctorfreak Mene više ne deprimiraju socijalne mreže koliko linkedin i svi sa savršenim karijerama 😃
Poznanici s 20-tak godina već rade za google
To ono klasično: a susjed?? 😀
Neka oni googlaju, koliko sam vidjela ti ne kaskaš sa ničim iza njih. Voliš ono što radiš i to je najbitnije.