Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Pa dobro mislite....
Kupnja hlača i mjere koje su univerzalne poput USB C standarda. I turbo slim modeli s pokaži gležnjeve stilom koje stari prdonje poput mene ne mogu shvatiti.
Deadwalker Hahaha zadnji put kada sam bio s ekipom na piću dvojica su rekli istu stvar.
Svaka generacija ima svoje. Siguran sam da je prije 15 godina starija ekipa imala iste komentare na stilove koje smo mi furali.
Deadwalker Gledam te "frajere" s golim gležnjevima po ovoj hladnoći, ozebline prvog stupnja i kao dobro mu je.
Zadnje traperice kad sam kupovao sam dva puta žensku pitao "Jeste sigurni da su to muške?".
Ma problem je što sam lijen kupovati odjeću, ja bih to najrađe riješio putem web shopa, no jbg kada su mjere apsolutno nepouzdane pa sam prisiljen hodati u trgovine i isprobati sve.
Lol. Nekako mi lik dođe kao reprezentativna slika i prilika prosječnog antivaksera - mrtvi neobrazovani, ignorantni i polupismeni šaban s mišljenjem baziranim na selektivnim slučajevima i paranojom te potrebom za slobodom, bez obzira koliko ta sloboda ugrožavala sve bližnje.
Dajte već uvedite obavezno cijepljenje na razini države da dosegnemo tih nekih 70-80% procijepljenosti i da završimo već jednom s ovim. Muka mi već.
Deadwalker
Neznam za tebe ali ja sam u svom životu našla jedne jedine traperice koje u kojim nisam čekala poplavu. Neznam jel su robne marke svjesne da postoje ljudi koji su viši od 150.
Deadwalker
Zato ja večinom traperice kupujem u new yorkeru. Za svaku imaju po dva broj tj piše i širina i duljina istih...vec znam brojeve i naravno imaš klasične, slim i šire. I to je jedan od rijetkih ducana gdje uvijek nađem kaj hocu.
Nema mi gore nego npr dođem u gallileo...sve hlače su duljine 1.90m u prosjeku a čim su šire su i dulje. Pa nismo svi manekeni jebemu. Em nisam visok em sam težak. I onda skeširaš tamo tipa 400kn za jedne hlače, treba ti hebeni remen i onda još moraš platiti krojaču da ih skrati. A to o slim modelima da ne govorim. Imam jake listove i u tome izgledam doslovno ko trans.
Da mogu jedinu stvar birat kod posla to je da mogu na njega u trenirci, to bi vrijedilo više od milijon dolara
Eventim Arctic Monkeys, odvratno los sustav.
Karte otisle za 5 sec, dodes do placanja i greska, baca van i mice ti karte iz kosarice. Nabim ih na krasan k
Je l' se meni baš svaki put mora dogoditi kad nešto kupujem da toga nema?
Ali baš svaki put moram kupiti "dovoljno dobru alternativu" ili čekati kao majmun da dogmiže iz centralnog skladišta.
I onda se sve pitaju zašto ljudi kupuju online online.
Gledam jutros zasto mi je račun za mobitel 11ti mjesec i dalje 298 kuna i zašto mi je naplatilo opciju uređaj ponovo, zovem sluzbu za korisnike kazu, pa ugovor ste promjenili 2.11.
Ja kazem da, ali ne kuzite me. Naplatili ste mi 200 kuna vise zbog dva dana?
I dalje ona ponavlja to vam je racun za 11ti mjesec. Ja ponovim: naplatili ste mi 200 kuna više zbog dva dana, koja su bila praznik i nisam mogla promjenit tarifu?
Kaze ona tiho: da.
10/10.
Odoh ja u srijedu zamijeniti nove zvučnike u HG Spotu jer mi zvuče lošije nego zvučnici stari cca 15 godina.
Prodavač kaže nema problema, a ja pitam da li ih mogu zamijeniti, uz nadoplatu, za druge zvučnike. On kaže može, ali ih moramo naručiti pa će me nazvati kad stignu.
Dobim jučer poziv od njegovog kolege da su stigli a ja pitam dal mogu danas pokupit? "Možete." Super, hvala.
Kreten mi nije rekao da rade skraćeno zbog inventure danas, pa sam poljubio vrata jer sam prije toga svratio do Offertissime gdje sam izgubio najmanje 20 minuta zbog gužve.
Obavijest na vratima HGSpota piše da rade do 12; pogledam na mob, 12:11.
Kod tih retarda u HG spotu ništa više ne kupujem. Isto za neke Logitech zvučnike sam trebao donijeti na servis jer su se pokvarili i to je bilo na telefonu dođi u dućan, u dućanu odi na drugi kraj grada na servis, u servisu "mi nemamo ništa s time, trebate u dućan odnijeti".. izjebali su me toliko da više nikad nisam zakoračio u njihov smrdljivi dućan za koji mi nije jasno kako funkcionira ovoliko godina jer su u kurcu totalnom.
U špici najveće gužve oko posla dobio koronu. Prisilno bolovanje do ponedjeljka. Za sada samo jaka glavobolja i temperatura do 38.
Deadwalker drž se! Samo neka što lakše prođe. Ak ništa drugo bit će vremena za gejmanje. Kad sam imao koronu prošle godine, platinirao sam Sekiro u tih 10 dana, inače ga ne bi nikad ni završio
To me jedino veseli, konačno da završim Guardianse
- Uređivano
Jučer pisao vijest o Mutant Year Zero kako je besplatan na EGS-u, posjetim link milijun puta, veselim se da ću ga igrat ovaj vikend i sad idem da ću ga stavit skidat kad ono kurčina... Zaboravio sam ga redeemat.
EDIT: Ali i dalje mi je u podsvjesti da sam ga redeemao. Ali nema ga, niti imam confirmation mail
Znaci prvi korisnik koji je usao u poslovnicu odmah u 8h "bog majku lopovsku, zasto ste me isključili majku vam *ebem" i onda debili shvati da mu zena nije bila platila 3 racuna.
Jebeni ponedjeljak usrani.
Klasika mjesto dobrog jutra. Kultura i odraz ponašanja većeg dijela naše populacije.
Ja bih toliko pokukao sad, ali svejedno nece nitko shvatit moju patnju, a i realno boli sve k, pa cu zadrzat za sebe, ali jebemu mater i nepravdi.
Lp
Kakav usran dan jbt, a trebao je bit tako dobar! Nakon 2 tjedna napokon slobodan dan dobijem, reko sad cu malo odmorit. Krenem do fridja i skuzim da mi 3kg mesa netko popalio! Ljut, jebem mater svima u zgradi odlazim u sobu, idem se obuc pa do ducana i skuzim da mi fali 2 para Hillfigerovih gaca...pa daj jbt, pa ko gace nosene krade smeca prokleta!
Možda imaš obožavateljicu
Kakav naslov hahaha