• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Eto, tema gdje možete bičat, kukat, kmečat, cendrat i šta sve ne  😃 Iznervirao vas je šef, žena, sestra, pas vam se popišao u cipelu, susjed probušio gumu, a bivša vas proganja 😮 Mrzite svoj posao, a još više telekome i banke kojima ste dužni 🙁 Nema problema, potužite se i podijelite tugu s nama, niste sami 🙂

Pa da krenem prvi bičat  ;D Stiglo ljeto i rekoh sebi trebam si kupiti ljetne tenisice. Kako sam lijena guzica, nije mi se dalo "probirati" po urnebesno bogatoj riječkoj ponudi dućana, već sa na šubidu outletu našao lijepe starke. Naručio, platio i stigle one meni, sve super, sve pet. Mjesec dana kasnio, odlijepio mi se đon na peti  >:( Javim njima, kažu ne mogu zamijeniti u trgovini u Rijeci već njima slat u ZG. OK, pošaljem, oni dobiju, razmatraju reklamaciju i nakon tjedan faking dana mi pošalju druge. Kako nisu model koji sam reklamirao imali više u mom broju, poslali su mi druge. Eto, problem riješen. Yeah right. Mjesec dana kasnije, na obje se tenisice počela odljepljivati plastika na vrhovima prstiju. Wtf? Da sam igrao nogomet u tim tenisicama bi još i shvatio, ovako sam bio i zbunjen i ljut, pa da ne mogu faking starke trajati duže od mjesec dana. Poslao im i te natrag, danas mi javili da će mi vratiti novce.

Ja to nebi nikad uopce navlacio na noge

Al barem su fer ispali, a zato s druge strane:

Ima li tko iskustva s game.co.uk?

Bio sam prednarucio Destiny jos u 4. mj. kako bi dobio kod za alphu. Zab sam otkazati i prosli petak su mi naplatili igru, skoro 500kn je ispalo. Uspio sam otkazat narudzbu i igra mi nije poslana. U ovih 6 dana sam i 2 puta mail poslao u vezi refunda, a odgovora jos nema lol...wtf??
I dalje nista..

Salomon...je skupo ali kaj si platio to si i dobio..
Cijelo vrijeme su mi bile mokre noge dok nisam uzel Salomon Gorotex.
Desilo mi se da sam sat vremena u suhom prostoru i da na njima i dalje stoje kapljice.
Plus što su jebeno udobne..,i lagane  ::)
Prošli vikend na akciji u Hervisu za 500 kn a inače su 900 ...,I mislim da ti akcija još uvijek traje

Ima li tko iskustva s game.co.uk?Bio sam prednarucio Destiny jos u 4. mj. kako bi dobio kod za alphu. Zab sam otkazati i prosli petak su mi naplatili igru, skoro 500kn je ispalo. Uspio sam otkazat narudzbu i igra mi nije poslana. U ovih 6 dana sam i 2 puta mail poslao u vezi refunda, a odgovora jos nema lol...wtf??Mozda ti pomogne moje iskustvo iz 2011., ako zbog nicega, onda zbog telefonskih brojeva  ;)Chaky...Ali opisat cu ti sto se meni dogodilo pred 2 tjedna.Nakon sto sam upisao krivu lozinku nekoliko puta zakljucali su mi racun.Nije se moglo otkljucati s obicnim forgotten password, nego si moraokontaktirati njihov support.Sto sam ucinio preko web forme koja se pojavila kad su mi rekli da jezakljucan acc.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Poslao novu poruku preko web forme.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Onda sam odlucio poslati mail na customerservices@game.co.ukDobio automatsku potvrdu da je primljen mail i da im dam osobne podatke imalu natuknicu da sam mogao poslati upit i preko web forme  >:(Odgovorio sam na tu poruku opet na customerservices@game.co.uk s osobnimpodacima.Pricekao 2 dana, nema odgovora.Onda sam 28.10. odlucio da cu ih nazvati telefonom.Naravno preko onog broja sa stranicame se mozes slikati, jer nije htjelouspostaviti vezu.Srecom, sjetio sam se da je bio neki tel broj na forumu (mozda i u ovojtemi).Uspio sam ga naci 0044 1256 784 000.Javio mi se lik, objasni sam mu situaciju.Nakon 15 minuta slovkanja mog imena i prezimena, otkljucan mi je racun.Promijenio sam password i obavio narudzbu.I onda iznenadenje drugi dan u subotu u 15h.Javlja mi se lik na moj mail poslan pred 3 dana i kaze da su mi resetiralipassword  Ispricava se na cekanju odgovora i da se racun blokira nakon unosa krivelozinke 3 puta.Te da su mi resetirali password, ali da mi ne moze otkljucati racun dok ihne nazovem i ne odgovorim na par sigurnosnih pitanja, a naveo je ovaj broju emailu.0044 871 200 1221 (Mon-Sat 09-18 and Sun 10-16)Tu mi je tlak skocio na 1000.  >:(Odgovorio sam mu s objasnjenjem cijele torture koju sam prosao s par pomnosmjestenih psovki koje su bile upuceno generalno, a ne direktno.Da se osjeti da sam ljut i ne bojim se to iskazati.  8)Opet sam stavio osobne podatke i naveo sam podatke zadnje narudbe i rekaosam mu da ne mislim opet zvat Englesku, te da bi ovaj i prosli mailovitrebali biti dovoljan dokaz da sam vlasnik racuna, a i adresa s koje samslao mailove je ista koja je vezana za racuna.Naravno otkljucali su mi racun i poslali password reset....Ali evo storiju od jucer iz poste.Trebao poslati jucer paket i zaletim se poslije posla oko 16h.Kad guzva za popizditi, ljudi stoje van poslovnice.Ne mogu cekati, moram po malog u vrtic, budem poslao kasnije.Dodem ponovno oko 17h, uredno stanem u red.Red nesto manji nego u 16h, ali i dalje na ulaznim vratima.Jedan red je za sve, ali su dva saltera, pa kako se oslobodi.To je novost od zadnjih par mjeseci, prije je jedan salter bio za pakete/pisma i sl. a drugi za placanje i bankovne stvari.Zajebavam se s nekom zenskom oko toga kao je sad sve jedan red. Te me uvjerava, da na lijevom necu moci poslati paket.I skoro se okladimo u rundu da cu moci. Vodimo dalje zajebanciju, ekipa oko nas slusa i svi se salimo na tu temu.Kad evo lika srednjih godina, suncane naocale na ocima i ni pet, ni sest, pokraj svih nas koji stojimo u redu (sad je narastao opet izvan poslovnice), hop u lijevi red na 2.mjesto.I sad svi zamuknu, ne vjeruju, ali sute!Mislim si wtf.I prozovem ga na glas:"Gospodine ubacili ste se preko reda. Jedan red je za sve."On se pravi gluh.Ponovim sad malo glasnije.I on se okrene bahato, gdje to pise i sl.Te sam mu rekao, lijepo pise na staklu, gdje svi mogu vidjeti. A njemu je valjda doslo malo svjetla kroz sajbe, pa je vidio, da mu se obraca "mladac" s zaraslom prosjedom bradom, zive vage 95kg i namrgodenog lica.I nakon toga je ljutito ustvrdio: "Pa vi onda lijepo cekajte!"Pa nego sta cu nego cekati, nece mi golub pismonosa odnijeti paket.I to obicno tako biva, jedan pojedinac radi budale od normalnih ljudi koji se pridrzavaju reda.A zasmetalo me sto sam ja morao dici glas, a bilo je tamo i starije i "jace" ekipe od mene.Ali bilo mi je lakse sto sam uspio istjerati bar malo pravde.

Spika slicna kao kod moje bivse doktorice,2 prije tebe cekas cca minimalno sat i pol a uvijek ima bolesnih baba mali milion...
Nema narucivanja nego dodjes i cekas,a ja u kurcu sa sjebanom kicmom sjedim i surfam na mobu svaki dan tjedan dana(injekcije).
Dolazi lik,oko 60 god. i stane na sred cekaonice i cim ova vrata otvori on ravno unutra uleti i babe zagundjaju kako to stalno radi.
Nakon par dana evo majstora opet,a ja ga skontao i laganini odem do njega i pitam ga kakav je plan danas dida?
Vrata se otvore a on krene a ne ide jel mu moja ruka drzi torbu,onda sam poceo urlikat da sjedne tamo i ceka.
Stari se pokupio i otisao a ja postao HEROJ cekaonice  ;D

A prika u mene je mater zubarica,i nekad se cini da one tamo sjede i zajebaju se ali nije to bas tako,uvijek se dezinficira iza svakoga i ima tu jos nekakvog posla i tako to...
Uglavnom najgore je radit s ljudima a pogotovo tako kad ih nesto boli u obom slucaju zub,svi su onda nervozni!
Evo moje price;mater radi i mene razvaljuje zub,skoro pa placem od bolova i ja inace ne idem u nje ali ovaj put moram jer je hitno,i ja u cekaonicu podjem i cekam s ostalih 5-6 ljudi...i,svi nervozni,pogotovo jedan sto visi na vratima i vec dva puta kad netko izadje nesto ima za rec njoj,a ja sutim,i nitko nezna da sam ja njezin sin.
I zadnji put ona njemu govori gospodine pricekajte da vas dodje red ima tu jos ljudi,i on sjedne.ali kad ona zatvori vrata on svasta po njoj kako je neradnica i ovo i ono...
A mene zub boli...
Ja sam njega davio u cekaonici,jedva su me zaustavili!!
I sve se smirilo nakon 20min kad izlazi u mene mater i proziva mene i pita kad sam uso kakva je to buka u cekaonici?!
Ja govorim nemam pojma!
kad je ovaj usao iza mene rekao je staroj da sam ga napao ali da je on kriv i iduci pit kad je dolazio donjeo joj bombonjeru od dva metra!haha

A ja sam dobio zabranu posjecivanje nje dok radi jer je ona rekla da se nemoze tako rjesavat problem i da je sramotim!hehe

Sent from my iPhone using Tapatalk

mjesec kasnije

Sinoć mi Amazon pošalje mail da su mi dali $10 jer sam update-ao Amazon aplikaciju na mobu. Danas pogledam račun, nigdje toga nema. Odem na njihov chat i ženska obeća da će pogledat. Sat dva kasnije dobijem mail da se ispričavaju te da su greškom $10 stavili na amazon.com račun te da su sad promo prebacili na amazon.co.uk račun i da imam promo Ł10.

Ajde super rekoh, taman da si bon uzmem. Aha, mo'š mislit. Ništa digitalnoga za kupce koji nisu iz UK, a promo kod vrijedi samo za digitalno. Pa jebemu, koj' vrag mi dajete novce koje ne mogu potrošiti. K'o da mi daš Ferrari bez ključeva i benzina pa neka ga gledam i divim mu se.

Postoji li neka mogućnost da uvjerim Amazon da sam faking UK kupac pa da mi pošalju kod?

Naravno da ima. Posaljes mi presliku osobne na kojoj pise da zivis u Engleskoj :-P

Hajde, hajde, svercas se i varas jadne ljude i na .com i na .co.uk, umjezto da posteno kupujes na HR storu igre za 500kuna i 25% das Lalovcu za oftamologa...

You no help :(

You no help :(
Ma Amazon je genijalan sto se tice tih poklon bonova.
Kupio od njih tonu PSN kodova, i za nagradu mi daju da izaberem jednu PC igru (i to je najnovija bila za Commodore 64 ili tako nesto...)

Uspio riješiti Amazon. Frend ima frenda u Londonu, koji se ulogirao na moj Amazon, unio adresu i karticu te obavio potvrdu kupnje. On izgubio par minuta života, ja dobio free PSN bon od 10 funatača. Yaay. Hvala Amazon.

12 dana kasnije

Kako sam popizdio sad. Imao aktiviranu opciju Internet Dan na mobitelu ( za one koji ne znaju, opcija koja daje Flat internet na 1 dan ) i mislio sam da se deaktivira u 3 sata. Međutim deaktivirala se u 14, a ja zaboravio na nju. Ostala upaljena da bi ja došao do mobitela u 14 i vidio da se deaktivirala. Naravno ostatak para sa računa su mi skinuli, točnije 42 kn. Također to nije 1. put da su mi skinuli neki veliki iznos s računa zbog interneta. Zovem u T-mobile i pitam zašto su mi skinuli tako veliku svotu za internet, a oni mi kažu kako 1 MB izvan tarife košta 3 kune. Kakva prevarantska i seratorska tvrtka. Kad budem kupovao novi mob, nikad više T-mobile neću uzet. Toliko loših iskustava s njima tokom zadnje 3 godine.

3kn 1MB? Pa to skuplje nego onaj madarski porez na internet sto su htjeli uvesti.

Tako kažu, makar i ja sumnjam... Samo nisam nigdje na internetu našao podatke da provjerim. S druge strane ovaj lik iz službe je rekao da sam potrošio 13 MB što bi značilo da stvarno je 3 kn s obzirom da su mi skinuli oko 40 kn.

I meni se danas isto dogodilo...

Dogodi mi se par puta mjesecno najmanje. Zato kupujem bonove po 25kn da slucajno ne popusim vise no sto treba..

• [deleted]

Čekaj, kolko ja znam na bonovima je ograničeno korištenje interneta van realnog vremena potrošnje.odnosno kolko imaš imaš i nemože ti naplatit više..Ako si platio gigu gigu moraš dobit..A sve ostalo su rupe u zakonu.I nemaju ti pravo naplatiti ništa na šta nisi na bilo koji način upozoren
Gle ako ti nigdje u ugovoru ili općim uvijetima poslovanja nije navedeno da će u slučajui kasnije deaktivacikje iči dodatni troškovi ti to imaš pravo ne platit..Šalji žalbu ako i ne prođe prva na drugoj će proć jer i njima nije u cilju da ide na treću(izvor iz tcoma)

Ovo je na bonove tarifa Internet Dan. Znaci za 10 kuna dobijes 24h doslovnog flat ratea bez ikakvog muljanja. Kad prodje 24 sata tarifa se gasi i ti nastavljas trositi promet po regularnoj cijeni. Sve je tu uredno nazalost...

• [deleted]

Ovo je na bonove tarifa Internet Dan. Znaci za 10 kuna dobijes 24h doslovnog flat ratea bez ikakvog muljanja. Kad prodje 24 sata tarifa se gasi i ti nastavljas trositi promet po regularnoj cijeni. Sve je tu uredno nazalost...
Da ali ako se samo ne deaktivira nakon 24 sata i napravi extra trošak onda to nije ono što si platio !!!!!!!!
Ukoliko ti operator koji god on bio nije ni na koji način ukazao na mogućnost extra troškova krši zakon i to evidentno..
Provjeri kaj sve točno piše u uvjetima za tu tarifu i ako piše da se deaktivira samo nakon 24 sata nisi dužan lipe.
Pa koji je to super stroj koji nemože sam deaktivirat a može naplatit ???tj ako on naplati par min poslje nije bed 
Ljudi jako je bitno da svi operateri krše taj zakon o internetu i dobro si pročitajte uvijete jer smradovi ili ne napišiu ili napišu jaaako malim slovima.

Pa tarifa je jasna da ne moze biti jasnija. 24 sata flat interneta. Kad aktiviras tarifu u poruci jasno pise u koliko sati i koliko minuta ce se ona deaktivirati. Kad tarifa nakon 24 sata istekne, ti primis poruku da je istekla i to je to.

Koliko god ti zelio pomoci, tu je stvar nazalost jasna. Greska je iskljucivo nasa. E sad, dalo bi se raspravljat da su oni stvrinari s tih 3kn po mb izvan tarife...