Prekjučer pao snijeg i ostao sam paraliziran jer sam ja kralj pa imam ljetne gume na autu ( pametnjaković koji svima govori kako netreba mijenjat gume jer zadnjih 12 godina nema snijega i neće ga biti).
Jučer navečer posudio auto od punice koji ima zimske gume.
Ujutro se probudio spremio sebe i malu za vrtić, potrošio pola sata da iz vana očistim od punice auto koji je bio u snijegu i ledu, naravno na -13, sjeli u auto i isti ne pali.
Zvao starog da nas odveze, zvonio pola sata lik se ne javlja ( na kraju ispalo da pije kavu u kafiću a mobitel ostavio u autu na parkingu ). Jebao sam mu majku u rano jutro a slavi danas rođendan.
Na kraju mi šogor uletio i odvezao nas. Dok smo se vozili službeni mobitel mi zvoni cijelo vrijeme gdje me ljudi zovu da ne radi sustav - i da ne mogu raditi. Sav u bijesu od svega napokon dođem na posao, palim laptop - sustav fakat ne radi. Ulazim u server sobu, na serveru svijetli na led ekranu error disk 1. Ulazim u bios, pribran i sretan kako je server u raid1 polju i kako će drugi disk na kojem je backup spasiti stvar, kad ono imam šta vidjet, drugi disk postoji, ali je prazan jer mu očigledno nije definiran raid1 pravilo.
Ostatak danas ne cu ni objasnjavati…uglavnom ziv sam ali sam mrtav i spreman za prespavat ovo govno od dana.