Nabijem na kurac danasnji dan. Ne pitajte zasto jer je prilicno nebitno. Samo sam ga htio nabit na kurac.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
maverick jbg nisam vidio, imas u gamestopu prednarudzbu za black friday, ja sam ipak uzeo na kraju. nije bas neki deal ali ne ceka mi se jos sto godina. uglavnom, disk verzija s dodatnim kontrolerom, igra po izboru i jebena dodatna garancija koja kod gamestopa ni dreka ne vrijedi iz iskustva. cijena nije finalna ali trgovac je rekao da te stvari pojedinacno dodju 690€ tako da racunaj sa 700€.
xbox series x zna biti u saturnu dosta cesto ali zadnjih tjedana ga je cyberport jako cesto imao.
Fenix ne postoje bas liste cekanja, sve sto dodje se proda poznanicima u trgovinama a online botovi pokupuju, trenutno gola konzola dodje 700-750€ na ebayu. ja i frend vec 7-8 mjeseci dosadjujemo po trgovinama ali nema sanse on je na kraju popustio i platio 700 na ebayu.
Fenix Zar nema nekakvih lista čekanja gore kod vas?
Pa nigdje nisam vidio do sada?
Garrus_V 700-750€ na ebayu
Tocno ovo, a vecinom i iznad 800€.
Jesi u Gamestop poslovnici narucio ili? Ako jesi da odem vec sutra vidjeti.
xbox series x zna biti u saturnu dosta cesto ali zadnjih tjedana ga je cyberport jako cesto imao.
Nema ga nigdje u zadnjih mjesec dana bas gledam kao i ps5. Ima taj cyber ali sa nekim glupim pretplatama na 2 godine. Uzas!
maverick da, u milaneu, pokupiti mogu 25.11. cak su nesto drugi trgovci i za series x govorili ali nisam se mogao na dvije strane koncentrirati pa neznam tocno reci kad ce on biti raspoloziv.
I dalje mislim da je bezobrazluk staviti toliki bundle ali eto kontam kontroler bi i ovako i onako kupio, igru isto, naravno nijedno ni drugo za 140€ vec za 100 ukupno, za garanciju bi platio maksimalno 15€. Tako da po mojoj racunici efektivno konzolu samu placam 580-590€ samu. Sto je realno puno, ali za ovo trenutno stanje je super.
Imao sudar maloprije s maminim autom. Vozio sam tatu da nešto obavimo, stao na zebri nekoj staroj baki i lik me napucao. Branik je puknuo, vjerujem da nije ništa drugo samo sad je zajebancija s osiguranjem pa sa popravkom. A trebao sam uživati sad u produženom vikendu, fino sam si do utorka spojio. Suvozačica u autu koji me napucao je bome razbila glavom šajbu jer nije bila vezana.
Na žalost je suvozačica, a ne vozač/ica
Tko god od ovih sto su naprijed ne stave pojaseve, zasluzio je i da mu se tako nesto desi.
Mene fasciniraju ženske kad stave noge na airbag suvozača.
Lobotomija u najavi.
- Uređivano
Matador drago mi je su svi živi koji su bili u nesreći bez velikih posljedica, ali pošto živim na moru imam privilegiju gledat bosa stopala turista koja vise kroz prozor auta dok se voze, poželim sjekirom stajat kraj ceste i samo rezat. Nek im netko kaže da se noge peru a ne luftaju.
Edit: samo ženske to rade
luftaju picu
Naci samo zato sto netko nije vezan triba razbiti glavu, izginuti i jos vam to uljepsava dan.
Okay.
Ispala mi najdraza gumica za kosu u wc solju...sada mi vise nije najdraza.
Pa dobro mislite....
Kupnja hlača i mjere koje su univerzalne poput USB C standarda. I turbo slim modeli s pokaži gležnjeve stilom koje stari prdonje poput mene ne mogu shvatiti.