• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Ispustio je posljednji hropac.

Žena i kćer me zamole da produljim netflix pretplatu, cijelo jutro pokušavam i nejde.

Desetak putak provjeram karticu koja je spojena preko paypala da bi se nakon par sati sjetio da mi je zaba poslala zamjenu za staru karticu koja naravno nije linkana preko paypala.

Koji sam ja kreten…

6 dana kasnije

Dignem se danas, happy day, upišem u svoj mobitel da sam dobila menstruaciju, i šalje mi 9 ljudi poruke što su to stvari, jer im se pojavilo na google kalendaru danas i davalo im je notifikaciju.

Dakle kriste isuse nije me ovako bilo sram odavno, ne pamtim kad.

Dakle svi koji su ikad bili ili jesu u mojem google family acc-u dobiju notifikaciju ako nešto upišem na kalendar. Koristim to sve godinama i nikad mi se nije dogodilo nešto ovako.

Brijac e to sam znao da u BiH kažu "stvari" za mengu. Nisam znao da je i kod nas.

Brijac zato što to znači da je vrlo lako moguće da vide i ostale stvari koje zapisujem u svoj vlastiti privatni kalendar, i sada kad su dobili notifikaciju (jer samo za to stavim zvučno upozorenje) mogu komotno prolistat druge stavke za koje nisam stavila zvučnu notifikaciju.

Zašto se uopće moj kalendar preslikava na tuđe google račune?

Tzereen tako mi je ostalo u glavi od kad sam bila klinac, nikad nisi smio reć da imaš mengu nego si šaputao u kodovima da slučajno ne uznemiriš nekoga sa postojanjem svoje tjelesne funkcije.

solidmerlin Kaze se ženska stvar ili ženske stvari ili ž. problem, ili dobila ili imam

Pa dobro kad bi tako bilo rečeno znao bih o čemu se radi 🙂

solidmerlin sad si jos prosirila auditorij na forum

Neka, to je bila i poanta, nek si drugi provjere da im se kalendari ne preslikavaju na tuđe račune jer su bili/jesu dodani u određene grupe na svojim google računima.

oxi fino od tebe samo ne znam kome. Mi muzjaci ne vodimo kalendar tjelesnih tekucina.

Šalu na lijevu stranu, razumijem ali mogla si nam malo zakamuflirati te stvari.

oxi Dignem se danas, happy day, upišem u svoj mobitel da sam dobila menstruaciju, i šalje mi 9 ljudi poruke što su to stvari, jer im se pojavilo na google kalendaru danas i davalo im je notifikaciju.

Dakle kriste isuse nije me ovako bilo sram odavno, ne pamtim kad.

I onda dodjes na javni forum napisat to sto te sram da svi vide 😃

I to stvari, majke ti mile izraza, pisite bre da vas ceo svet razume

solidmerlin Šalu na lijevu stranu, razumijem.

Sad bar znaš zašto ti prijatelji nude jastuk za sjest svaki put kad si u kalendar upišeš Yasuke

sanzo

sanzo: ekipa izgubio sam nevinost!

Ekipa: super, sjedi sa nama da nazdravimo

Sanzo: ne mogu, ja cu stajati…

foggy onda dodjes na javni forum napisat to sto te sram da svi vide

To ti je jer mi fali pažnje. Htjela sam pažnje pa pričam o svojoj menstruaciji. Definitivno nije bila poanta ispričat anegdotu kako se dogodila i da ljudi provjere svoje postavke da im se ne dogodi ista stvar. Jer ni ja neznam još zašto se to dogodilo.

foggy to stvari, majke ti mile izraza, pisite bre da vas ceo svet razume

solidmerlin Šalu na lijevu stranu, razumijem ali mogla si nam malo zakamuflirati te stvari.

Jedan piše kako je nerazumno, drugi piše kako sam previše otkrila.

oxi foggy ti je vise tip za jednu noc a ja za duze staze.

oxi Ja pisem da izraz "stvari" treba zakopat 10m ispod zemlje. Ne znam sta si ti tu shvatila. Da si zeljna paznje ne moras isticat, pa zena si 😃

@solidmerlin Na jednu noc al na dugo 😃

Jako rijetko čujem riječ menga. Sve žene koje znam a samo na poslu ih ima preko 30 kada pričaju o tome kažu da imaju "stvari".

Ne vidim problem. Koga briga.

StarFox_N doslovno je tako i na području Kvarnera. Prvi put čujem za riječ menga. Uznemirili se purgeri čim se nešto kosi s njihovim riječima. Meni je uvijek bilo drago čuti razne inačice iste riječi, pogotovo sad kad živim u Splitu. Smiješno mi je mišljenje da neku riječ treba zakopati jer ju ne koristiš u svakodnevnom govoru.