Nije kukanje,vise je tuga al eto u ovaj topic ide.Prodao sam PC! Svi koji mene znaju i to da sam ga prodao,znaju da je voda stvarno dosla do grla! I stvarno jest,financijski sam u k..cu.. i bio sam prisiljen. Evo lezim u krevetu,slusam gromove kako udaraju i kisu kako lije na prozoru.Atmosfera oko mene kao da je neko umro, Nenad_87 me vec posjetio, doso dat saucesce i usput mi pomogao vratit stari accaunt na Ps4.Uzeo sam odmah konzolu i prelazim u pezante,dolazim na selo.Imat cu sta igrat,pa se tjesim ali moj "The beast" sam fanaticno slagao i sluzio me junacki,nista ispod Very High i Ultra.Nije mi tolko do igranja koliko do navike da sjednem i sta god da radim na internetu radim preko kompa.Nema sad vise surfanja,nema skidanja TWD u 4 i 30h ujutro prije posla da pogledam,nema onog da kad neznam sta bi igrao,otvorim steam library i od 114 igri izaberem neku nebitno iz koje generacije i odigram...sta se tice igri,realno,gubim samo PUBG i zajednicka igranja sa Chono7...uzaludno sam i sakupio sve ribbone,bio pri kraju sa medaljama i assignmentima na Battlefieldu 1..Moram se.pozdravit i sa GTA 5 kojeg sam taman poceo,koji je tako predivan i izvodi se u glatkih 60 frejmova..htio sam i kako ljeto dolazi opet zaplovit morima na Black Flag...nema vise Mafie 2 pred bozic i blagdane..vjerojatno cu i youtube kanal zapostavit sada..ali gledam pozitivno za neka nova druzenja sa ekipom na Ps4.Uzbuđen sam zbog zajednickih igranja sa Nenadom i viper89 .. R6 Siege me ceka i novi Battlefield ce bit...hvata me jeza od pada frameratea u online pucacinama ali uz ekipu nadam se da cu prebrodit... 19Marksman89 je pokorio master rasu i vrijeme je za nove izazove,vrijeme je da da vidim kako je među pezantima i samim time karijera ce bit bogatija..