Koliko ja mrzim našu poštu, to nisu istine. Zadnjih godinu dvije su postali takva nesposobna i lijena uhljebska gamad da to nisu istine (osim mog poštara, koji je genijalan lik i ne bih ga mijenjao ni za šta na svijetu).
Dakle poslan mi paket preko DHL Deutsche Post, kojeg u HR dostavlja HpEx. Uredno paket dolazi u HR i u Rijeku, gdje je onda dva dana "nemoguća dostava" te "odgođeno na zahtjev primatelja". Kako zvati njihov 072 je debilana, jer se ne javljaju po pola sata, dok uredno naplaćuju čekanje po nenormalnim tarifama, šaljem hate mail da ću podnesti prijavu za otuđenje paketa te da prekinu više srati sa statusima. 15 minuta kasnije, doslovce 15 minuta kasnije, netko mi sjeda nervozno na zvono i pred vratima nadrkano uvrijeđeni poštar, koji tako uvrijeđeno mi daje paket, kao da sam mu tim paketom bludničio nad familijom.
Jebem ti ovakvu državu, gdje su službe nesposobne te se moraš stalno prijetiti tužbama da bi ostvario svoja prava. Što je najgore, ovo nije prvi put da sam morao posezati za pravnim postupcima vezano za našu poštu, valjda se ježe tamo kad prime moj paket. Stoka.