jucer neka rodica bila kod nas i posto su babe babe tu u selu svi se znaju jel i mama mi je rekla neke stvari sto su pricale. i sad backround story.
Prije nekih tjedan i pol idem tu lokalno popit kavu i kupit kruh ujutro, izlazim iz busa i vidim nonu od bivse kolegice iz osnone kako se muci neke torbe vuce za sobom. I sad iskrcam se i kazem ja njoj dajte da vam ponesem torbe do doma znam da tu zivite dole vi ste nona od xy. i sad ona kaze ma ne ne, reko stvarno nije problem idem tu na kavu ionako ne zurim se nigdje. i ona kaze ma ne ne sve oke. pa me pita cijelu povjest familije i di zivim i to standard baba.
i odem ja na kavu. i jucer dodje ta rodica kod nas a one se ocito znaju i da ju je ta stara kravetina zvala da koje sam ja godiste da je ona zvala svoju zlatnu unuku da pita ako smo stvarno isle u skolu skupa , koja joj je rekla da sam ja propalitet teski.
I kaze ta stara kravetina kojoj sam se ponudila and i quote: ma ca ta maletina gre na kafe va kafic ko flundra zadnja i onda se meni nudi nosit torbe.
Dakle da sumiramo: izlazim iz busa, vidim staru osobu koja se muci, odlucim iz dobre volje pomoc, ono nosim trenirku 0 sminke (tako valjda flundre izgledaju nowdays) i za uzvrat dobijem ogovaranje i kako se ocito prostituiram u kaficu dok pijem kavu u 9 ujutro. u trenirci s kilom kruha pod rukom.
Have in mind da s njezinom unukom nisam rijec progovorila bukvalno 10 godina, koja me ocito pozna bolje nego ja samu sebe, koja se sad udaje za bivseg robijasa koji je ubio covjeka i koji ju tu i tamo nasamara. Presmjesno.
Sljedeci put sam rekla staroj da mi ni ne govori takve stvari jer mi samo dizu tlak bespotrebno, ali ako sretnem tu cjenjenu stariju gospodju, prvo cu joj sve to lijepo rec s sto vise ljudi prisutnih, i ako ju ikad vidim da se muci s necim, ako slucajno padne i ja sam tamo, samo cu prekoracit preko nje, eventualno stat malo na nju, pa neka ovaj put ima sto prepricat mozda ovaj put preprica kako treba, dat cu joj materijala za pricanje.
Evo draga djeco, ovo dobijete kad probate nekome pomoc, sljedeci put preko trupala gazim, not my problem. drugi put cu jako jako dobro razmislit ako cu i kako kome pomoc.