Icek Danas sam puno bolje, ali me ubija količina hrane u frižideru, a ne smijem. Ovo je pakao, čisti pakao. Sutra će bit bolje, tada krećem u genocid hrane.
Fico Dvoumim se ja danas - igrati MGSV ili raditi fiziku da ipak ne budem potpuno beskoristan. Nerado se odlučim za fiziku. I riješavam ja lijepo, pišem formulu i onda me i sama fizika počela prcati da me čeka MGS...
gunner Dobio sam novi DS4.Kad sam vidio da je prije prvog koristenja lijeva gljiva drugacija od desne... Prodimio san, japanski klosari se jos nisu udostojili napravit kvalitetnu gumu za gljivu.Onda ce mi za 20 dana neko s foruma rec da sam cazualac i da neznam baratati sa joystickom, ili da kupim zastitne gljive.Tek cu onda prodimit. ))Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
gunner Hahaha kralju! )Ma one sto ima uzet kod nas su mi lose totalno, triba bi narucit control freak ili nesto.Ali opet, to nije poanta, niti je to vise isti joystick.Hahaha legendo.Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Fico Vec 3 dana temperatura... Sve bi bilo super, ali me glava ubija pa ne mogu igrati MGSV :'(Znam da me ceka, a nemam strpljenja
CroZac_Drake U zadnje vrijeme me pocela uzasno zivcirat moja lijenost.I mene živcira moja, al neka... barem što se tiče učenja.
Raziel Ista stvar.Kad sam dobio pitanja za 2. Parcijalni prije 9 dana, i tek danas ih poceo ucit.I jos debil jebem danas profesorici familiju sto je ovoliko pitanja dala, a imam jos 3 dana da ih naucim...
zontra Al jebemti u sljedecih 20-tak dana su mi svi 2. kolokviji i umjesto da idem ucit i naucim da imam slobodan cijeli 2. mjesec sve cu usrat tako sto mi se apsolutno nista ne da.
ThaUrban Ovakvo nepravilno koristenje maymayova ubuduce se nece tolerirati. -> http://knowyourmeme.com/memes/x-x-everywhere - FFA Mim Tim
buz Hahah Više me brine diplomski rad. Sreo sam mentoricu danas u referadi pa sam joj morao lagati da mi dobro ide. Naravno, nisam ni počeo.
Fico Solid Snake Osjećam muke njemačkog Eh šta bi dao za jedan side ops da dobijem German Interpretera...