Legendary_Hero foggy Mogao bi, ta opcija nije isključena. Ako ima članova koji se muče s trofejima ili tek misle započinjati igru s ciljem da otključaju platinum trofej mogu započeti taj projekt.
foggy Legendary_Hero https://forum.ffa.hr/t/trofeji Imaš tu smjernice itd, slobodno ti deri 🙂 Za neku pomoć i detalje slobodno se javiš, nikad guide nije na odmet da ga imamo 🙂
Legendary_Hero foggy To bi bio poprilično velik projekt, kad bi se upustio u to, naravno pomoć bi dobro došla. Ako ima još zainteresiranih slobodno neka se jave, pa da vidimo što možemo napraviti.
maverick imam ff 12 na ps2, dvije verzije, imam ga za ps4, e sada je vrijeme i da ga imam na switchu. remek djelo japanske gaming industrije u svakom pogledu.
Legendary_Hero maverick Slažem se, iako ga nisam pretjerano prepoznao u svijetlu kakvog ga danas znam, u doba PS2 smatrao sam ga vrlo kvalitetnom igrom, tek nakon koliko je već godina prošlo od originala, sa izdanjem na PS4 sam uvidio kako je FFXII jedna od najboljih JRPG igri.
ThaUrban Pao je Behemoth mamu mu njegovu. Iz drugog pokušaja. Umjesto da kažem koliko sam noob jednostavno ću okrivit gambite i svoju nevoljkost namještanja istih. Sad još Hell Wyrm i Yiazmat. Mogao bi i Tournesol konačno nabavit da ga bacim uz Genji jebem se lijena. Ne sjećam se, neka me netko slobodno podsjeti, Tournesol je nadam se 1H sword?
kabegami ThaUrban Ne sjećam se, neka me netko slobodno podsjeti, Tournesol je nadam se 1H sword? Nope, 2H je. 🙁
ThaUrban kabegami Nope, 2H je. 🙁 Morat ću googlat neki dobar sword. Pao je i Hell Wyrm. Samo jednom mi je uspio ubit main party (Vaan, Ashe, Penelo), prebacim likove i odmah si Balthier i Basch bacaju Bacchus's Wine iako, bio sam blizu potrošnje svih Ethera i Phoenix Downa.
AbelKOsMos Jesam li ja jedini lik koji nije koristio niti jedan gambit u ovoj igri, vec sam za svaki potez pauzirao igru....🙂 Imam sad trenutno fin broj igara koje igram ali bas bih se voleo vratiti ovoj i zavrsiti je jos jedanput.
sanzo AbelKOsMos Ne znam da li da se divim ili da ti preporucim neku ustanovu koja ti moze pomoc 😄 koliko ti je trebalo za proc igru? 1000 sati?
oxi AbelKOsMos nisi sam, gambite odbijam i odbijat cu. Kako na ps2 tako i na PC verziji, nikakav gambit ne dolazi u obzir. Da sam htjela gledat kako se igra sama prelazi, upalila bi yt.
AbelKOsMos sanzo Hahahahahah....pa secam se da sam odma odbio da namestam bilo kakve gambite, ono tipa "ne, ja ocu da budem odgovoran za svaki potez". To me je vise podsecalo na predhodne delove. Jbg bilo davno, imalo se vremena. Neke borbe su bome znale da potraju.
resident_evil Vidim da je samo 25e i ful se lomim kupiti ili ne kupiti. Imam filing da će brzo doći na PS+ pa.. Imam original za PS2 pa mi ne smeta imati digitalnu na PS4. Btw ako se ne varam sad se može sejvati bilo kad?
Legendary_Hero resident_evil Igra je fenomenalna i potpuno različita od PS2 verzije (što se tiče samog gameplaya odnosno napredovanja likova i par drugih stvari). Definitivno preporuka. Sejvaš i dalje manualno na kristalima po slotovima, samo kada uđeš u drugu zonu, igra se sejva automatski.